Zauroczyły mnie trzykrotki....bardzo je uwielbiam :P A ta co stoi w kubeczku ma taki sam kolorek jak na zdjęciu
Moje kochane doniczkowce
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
Kwiatki jak marzenie i ciekawe nowości:) Przejrzałam stronka po stronce, trochę czasu mi zajęło
Śliczny chłopiec z Oskarka. Szczerze mówiąc, kiedy zobaczyłam zdjęcie w chusteczce to myślałam, że jest dziewczynką, taką ma ładną buzię
pozdrawiam
p.s. Spróbuję zrobić ten torcik niebieski, wygląda niesamowicie ;:8
p.s. Spróbuję zrobić ten torcik niebieski, wygląda niesamowicie ;:8
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Kasiu, dziękuję bardzo
A jeśli chodzi o Aichrysona, to mam też variegatę od mojej teściowej, małą gałązkę, może dzisiaj wkleję fotkę
Aniu(Andziax001), mnie też spodobały się trzykrotki, właśnie dzięki temu forum
Jeśli chodzi o tą w kubeczku, to ma właśnie taki kolor, staram się robić zdjęcia tak jak w rzeczywistości roślinka wygląda, dlatego często robię duuużo zdjęć tej samej roślinki aż otrzymam pożądany efekt ;)
Madziu(LeNka) w apapowej doniczce jest tylko woda, ale przynajmniej trzykrotki zdrowsze będą

Gosiu, oj tak, mam nadzieję, że ładnie się u mnie rozrosną
Aguś, dziękuję
Asiu(ogrodniczka01), jak w przyszłym roku ta roslinka zakwitnie, to może wtedy uda mi się ją zidentyfikować ;)
Ewuś(eba), tak to Hutunia, sprawdzałam w necie i zgadza się, dziękuję za podpowiedź i miłe słowa
Mirku, Koleusy rokoko same mnie dorwały, a raczej Agnieszka(behemot666) sprawiła mi taką niezapowiedzianą niespodziankę
Nowości bardzo dziękują 
Ewelinko, dziękuję bardzo, mam nadzieję, że nie narobię sobie wstydu i będę dobrze dbała o te maluszki
Taccanivea, dziękuję bardzo za odwiedzinki
Oskarek, ładny chłopczyk, ale brój niesamowity
A tort polecam, szczególnie jeżeli chodzi o wrażenia wzrokowe ;)
A dzisiaj postaram się pokazać Wam moje "Casate" i podać od razu przepis oraz moje dwie nowości.
Byłam sobie po zakupy i zaszłam do mojej ulubionej Pani kwiaciarki, kupiłam kaktusa za 2zł i kwitnącą jeszcze zpąkami Passiflorę za 10zł
Cieszę się jak dziecko
Pozdrawiam serdcznie wszystkich odwiedzających a teraz spadam, bo muszę jechać na pole po warzywka do sałatki ;)
A jeśli chodzi o Aichrysona, to mam też variegatę od mojej teściowej, małą gałązkę, może dzisiaj wkleję fotkę
Aniu(Andziax001), mnie też spodobały się trzykrotki, właśnie dzięki temu forum
Jeśli chodzi o tą w kubeczku, to ma właśnie taki kolor, staram się robić zdjęcia tak jak w rzeczywistości roślinka wygląda, dlatego często robię duuużo zdjęć tej samej roślinki aż otrzymam pożądany efekt ;)
Madziu(LeNka) w apapowej doniczce jest tylko woda, ale przynajmniej trzykrotki zdrowsze będą

Gosiu, oj tak, mam nadzieję, że ładnie się u mnie rozrosną
Aguś, dziękuję
Asiu(ogrodniczka01), jak w przyszłym roku ta roslinka zakwitnie, to może wtedy uda mi się ją zidentyfikować ;)
Ewuś(eba), tak to Hutunia, sprawdzałam w necie i zgadza się, dziękuję za podpowiedź i miłe słowa
Mirku, Koleusy rokoko same mnie dorwały, a raczej Agnieszka(behemot666) sprawiła mi taką niezapowiedzianą niespodziankę
Ewelinko, dziękuję bardzo, mam nadzieję, że nie narobię sobie wstydu i będę dobrze dbała o te maluszki
Taccanivea, dziękuję bardzo za odwiedzinki
Oskarek, ładny chłopczyk, ale brój niesamowity
A tort polecam, szczególnie jeżeli chodzi o wrażenia wzrokowe ;)
A dzisiaj postaram się pokazać Wam moje "Casate" i podać od razu przepis oraz moje dwie nowości.
Byłam sobie po zakupy i zaszłam do mojej ulubionej Pani kwiaciarki, kupiłam kaktusa za 2zł i kwitnącą jeszcze zpąkami Passiflorę za 10zł
Cieszę się jak dziecko
Pozdrawiam serdcznie wszystkich odwiedzających a teraz spadam, bo muszę jechać na pole po warzywka do sałatki ;)
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Witam wszystkich w tą deszczową noc, w każdym razie u mnie akurat w końcu pada, nareszcie roślinki ogrodowe dostana troszkę deszczu 
Oto moje wcześniej wspomniane nowości
Passiflora błękitna

Mammilaria, niestety nie wiem jaka, jeśli ktoś wie, proszę o pomoc

Mój storczyk w wiszącym kwietniczku nareszcie rozwinął pączka 8)
Cissus marlen od Majakal też ładnie się puścił
No i niestety mojego urodzinowego "Casate" pokażę dopiero przed południem, bo jeszcze je kończę
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Oto moje wcześniej wspomniane nowości
Passiflora błękitna

Mammilaria, niestety nie wiem jaka, jeśli ktoś wie, proszę o pomoc

Mój storczyk w wiszącym kwietniczku nareszcie rozwinął pączka 8)
Cissus marlen od Majakal też ładnie się puścił
No i niestety mojego urodzinowego "Casate" pokażę dopiero przed południem, bo jeszcze je kończę
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
-
Grzdyl
Rewelacja nowości, rozchodnik jest boski :P .
piękna Apapowa doniczka