Ja już swojego uciachałam bo dawno przekwitł...
Zapraszam Jadzia1 -cz.3
Jadziu z niecierpliwością czekam na Pana migdała... w zeszłym roku oczarował wszytskich
I ja sobie sprawiłam takiego na pniu... nie wygląda na razie, żeby chciał kwitnąć
Czy on nie kwitnie każdej wiosny?
I ja sobie sprawiłam takiego na pniu... nie wygląda na razie, żeby chciał kwitnąć
Czy on nie kwitnie każdej wiosny?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj kochana Jadziu.
Przede wszystkim bardzo bardzo dziekuje za paczuszkę. Niespodzianke mi zrobiłaś. dziękuję serdecznie.
Jaki u Ciebie cudne hiacynty i narcyzy, moje już przekwitły, więc cieszę oczy u Ciebie. Mój migdałek nie zamierza nawet kwiatka wypuścic, nie wiem od czego to zależy. Oczywiscie czekam na kwitnienie Twojego.
Jadziu duzo zdrówka I OWOCNEGO SPOTKANIA z Elunią.
Pozdrawiam Ws gorąco. Miłego dnia :P
Przede wszystkim bardzo bardzo dziekuje za paczuszkę. Niespodzianke mi zrobiłaś. dziękuję serdecznie.
Jaki u Ciebie cudne hiacynty i narcyzy, moje już przekwitły, więc cieszę oczy u Ciebie. Mój migdałek nie zamierza nawet kwiatka wypuścic, nie wiem od czego to zależy. Oczywiscie czekam na kwitnienie Twojego.
Jadziu duzo zdrówka I OWOCNEGO SPOTKANIA z Elunią.
Pozdrawiam Ws gorąco. Miłego dnia :P
Witajcie kochani
Dziękuję za odwiedziny
Jak wiecie spotkałam się z Elą (Tija)
Spotkanie było super Ela i jej M są bardzo mili i weseli , rozmawialiśmy tak jakbyśmy się znali od dawna i to jest super , czas szybko zleciał i trzeba było niestety się żegnać
koło samochodów kiedy już żeśmy się pożegnali nadal buzie się nam nie zamykały
Można by rozmawiać i rozmawiać
Myślę ,że jeszcze nie raz się spotkamy
Kochani przepraszam ,że nie odpisuję wszystkim , ale mam gości
Julitka z Lenką i M
Zbyszek zrobił nam zdjęcia
reszta u Eli

POZDRAWIAMY

Dziękuję za odwiedziny
Jak wiecie spotkałam się z Elą (Tija)
Kochani przepraszam ,że nie odpisuję wszystkim , ale mam gości
Zbyszek zrobił nam zdjęcia

POZDRAWIAMY
Dziękuję.Dawaj fotki ze spotkania ,słyszałam ,że cykałyście.Strasznie jestem ciekawa.W niedzielę odbiorę.Pozdrowienia dla Gucia.