Oaza spokoju Hanki - 2009
- Atka-a1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Oaza spokoju Hanki - 2009
Haniu jak najwięcej zdrowia w Nowym Roku, pociechy z róż i lilii i samych dobrych rozwiązań ogrodowych

- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanusia witaj w Nowym Roku. Samych radości, zdrówka i szczęścia życzę Tobie i Rodzinie.
U mnie śniegu masa, oby do wiosny.Buziaki Haniu
U mnie śniegu masa, oby do wiosny.Buziaki Haniu
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Hanuś w nowym roku http://przepisz.pl/toast/?od=Zofia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Haniu dosyć tego PIT-olenia...zrób sobie małą przerwę i powiedz co tam słychać u Ciebie, w Waszych stronach.
Jak zdrówko
Oj ciągnie mnie już do wiosny i do kwitnących lilii od Ciebie.
Słonka życzę
i chow się. 
Jak zdrówko
Oj ciągnie mnie już do wiosny i do kwitnących lilii od Ciebie.
Słonka życzę
- izabella1004

- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Wszystkich w zimowy wieczór
W mojej oazie śnieg przykrył wszystko i to co potrzeba i to co nie potrzeba.Śniegu na działce mam na 1 metr i tylko ścieżki wyznaczają kierunek.Z iglaków trzepaliśmy śnieg,bo niebezpiecznie gałęzie chyliły się do ziemi.Zresztą z dachów też mąż zgarniał śnieg.W tym roku u nas /a zresztą chyba jak całym kraju/ wyjątkowo bardzo obficie nasypało i sypie codziennie.
Zaglądam na forum ale jakoś nie mam weny do pisania.Totalny dołek,chociaż ostatnio próbuję poderwać skrzydła /a wychodzi to jak przetrąconej gęsi/.Na all. już chyba rusza sezon a i w nasionach robi się ruch.Ale jak popatrzę przez okno na mój zasypany ogród to wszystkiego mi się odechciewa.Co będzie jak to zacznie topnieć.Zgnije wszystko co jest w ziemi.Ale już dosyć marudzenie.Wszystkie na pewno mamy ten sam problem.Nie wspomnę jak wyglądają tujki i bukszpany.Rozcapirzone kejby przekupki na targu-nie wiem co z nich będzie
Elżbietka Pitolenie dopiero się zaczyna-oby do maja,więc do końca mam tyle co młody policjant do renty
Izabelka-dzięki za troskę.Ale tak to już jest z wiekiem.Jak miałam tyle lat co ty to wszystkie kościoły w Kielcach bym przeskoczyła,tyle było energii.A teraz?.........
Wszystkim życzę wczesnej wiosny
A teraz ku pokrzepieniu serc
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek
/5b857f645ef3ae5b.html]
[/url]

W mojej oazie śnieg przykrył wszystko i to co potrzeba i to co nie potrzeba.Śniegu na działce mam na 1 metr i tylko ścieżki wyznaczają kierunek.Z iglaków trzepaliśmy śnieg,bo niebezpiecznie gałęzie chyliły się do ziemi.Zresztą z dachów też mąż zgarniał śnieg.W tym roku u nas /a zresztą chyba jak całym kraju/ wyjątkowo bardzo obficie nasypało i sypie codziennie.
Zaglądam na forum ale jakoś nie mam weny do pisania.Totalny dołek,chociaż ostatnio próbuję poderwać skrzydła /a wychodzi to jak przetrąconej gęsi/.Na all. już chyba rusza sezon a i w nasionach robi się ruch.Ale jak popatrzę przez okno na mój zasypany ogród to wszystkiego mi się odechciewa.Co będzie jak to zacznie topnieć.Zgnije wszystko co jest w ziemi.Ale już dosyć marudzenie.Wszystkie na pewno mamy ten sam problem.Nie wspomnę jak wyglądają tujki i bukszpany.Rozcapirzone kejby przekupki na targu-nie wiem co z nich będzie
Elżbietka Pitolenie dopiero się zaczyna-oby do maja,więc do końca mam tyle co młody policjant do renty
Izabelka-dzięki za troskę.Ale tak to już jest z wiekiem.Jak miałam tyle lat co ty to wszystkie kościoły w Kielcach bym przeskoczyła,tyle było energii.A teraz?.........
Wszystkim życzę wczesnej wiosny
A teraz ku pokrzepieniu serc
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b857f645ef3ae5b.html]
[/url]

No, wreszcie się zmobilizowałaś! 
Dobrze ,że się odzywasz - wiemy przynajmniej , że Twoje niepisanie jest spowodowane tylko przydługą zimą. :P Mnie też się nie chce gęby otwierać...Już nie mogę doczekać się wiosny...Jak tak dalej pójdzie - zeświruję
.Nawet mnie zakupy nasion i cebul jakoś do końca nie rajcują...
Do pełni szczęścia brakuje ( na pewno nam wszystkim ) wczesnej wiosny...
Czy to w ogóle możliwe , że w ogrodzie jest pięknie i kolorowo jak na Twoich ,Haniu ,zdjęciach?Aż mi się wierzyć nie chce....
Wszędzie tylko biel i biel...
Dobrze ,że się odzywasz - wiemy przynajmniej , że Twoje niepisanie jest spowodowane tylko przydługą zimą. :P Mnie też się nie chce gęby otwierać...Już nie mogę doczekać się wiosny...Jak tak dalej pójdzie - zeświruję
Do pełni szczęścia brakuje ( na pewno nam wszystkim ) wczesnej wiosny...
Czy to w ogóle możliwe , że w ogrodzie jest pięknie i kolorowo jak na Twoich ,Haniu ,zdjęciach?Aż mi się wierzyć nie chce....
Wszędzie tylko biel i biel...
Pozdrawiam,Małgorzata
Haniu fajnie że jesteś .. ja nie będę narzekała na śnieg bo wszędzie narzekam i chyba wszędzie już jestem persona non grata hihihihi
Ja sobie tłumaczę że to dziadowstwo musi kiedyś stopnieć.. no musi .. no przecież nie zostanie z nami na zawsze... brrr koszmar
Miłego wieczoru
Ja sobie tłumaczę że to dziadowstwo musi kiedyś stopnieć.. no musi .. no przecież nie zostanie z nami na zawsze... brrr koszmar
Miłego wieczoru
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HANIU widze ,że masz taki sam chodniczek jaki i ja robiłam . Ciekawe czy przez moja nieudolnośc przezyje te ostra zimę albo na wiosnę od nowa . Piękne lato az się zaraz zyc chce
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witam Haneczko .....
Chociaż pokazujesz się rzadko ,ale jak wstawisz fotki ,to nie można oczu oderwać ,,
a na najbliższe dni znowu mrozy i śnieg :P
Chociaż pokazujesz się rzadko ,ale jak wstawisz fotki ,to nie można oczu oderwać ,,
a na najbliższe dni znowu mrozy i śnieg :P
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- izabella1004

Hania dobrze że się odezwałaś a tak w ogóle to ja wcale nie taka młoda 
Haniu jak miło, że jesteś. Przpomniałaś się bardzo pięknymi zdjęciami, te białe róże oczarowały mnie, są cudowne.