Witam wszystkich cieplutko

ja już po wakacjach było super pogoda w pierwszym tygodniu była fajna a w drugim w kratkę dwa dni padało
tak że szkoda gadać skończyło się na tym że jezioro przebrało i zalało Kościelisko. Nudy nie było w wolnych chwilach bawiłam się z moim wnuczkiem.Wczoraj wróciłam późno do domu i poszłam spać dopiero o trzeciej nad ranem, a dziś ino się obudziłam to zbierałam się na działkę. Dwa tygodnie zrobiło swoje ogórków całe wiadro się uzbierało jutro sałatka będzie robiona pychotka. Zaprawy co roku robię i szybko znikają trzeba uzupełnić zapasy natomiast pomidory bardzo marne deszcze zrobiły swoje i brak mnie na działce

liście żółkną więc poobcinałam i zrobiłam oprysk będzie coś z tego to będzie warto spróbować. Trawa urosła ogromna, a przed wyjazdem ją kosiłam trzeba kosić a tu mokro i pada, okropne. Koperek mi zbiedniał, ale marchew pietrucha rośnie więc cieszyć się trzeba z tego co jest.
Na działce przywitały mnie piękne kwitnące mieczyki niestety były tak wysokie, że wzięłam się jak najszybciej za wiązanie plewienie zarośniętej grządki i teraz wygląda tak
dalej kwitną mi lilie i oczywiście pięknie pachną
i zaczynają kwitnąć dalie robi się pięknie i kolorowo tylko więcej słonka by się przydało oj tak
tak kwitnie mi clematis, ale nie patrzcie na trawę bo duża urosła nazwy nie znam bo to pozostałość po poprzednim włascicielu
tak kwitnie mi róża kupiona w zeszłym roku w ogrodniku 4,90 możne nie jest za piękna ale kwitnie i rośnie wspaniale
jeszcze zrobiłam zdjęcia mieczyków, ale dam następnym razem bo dziś już zmęczenie daje o sobie znać.
Witaj
Aniu iryski w takim razie nie obcinam i zapamiętam twoja radę dziękuje pozdrawiam.
Witaj
Mariusz wakacje były super teraz czas wrócić na swoje śmieci

pomidorków tez jestem ciekawa jeszcze nie jadłem. Pozdrawiam
Witaj Annes 77 dziękuje

Pozdrawiam.
Witaj
Maju motylków sporo można oko nacieszyć. Pozdrawiam
Witaj
anabuko1 Dziękuję ja tez lubię liliowce powolutku powiększam swoje zbiory. Pozdrawiam cieplutko

Witaj
Małgosiu remonty u mnie trwają teraz altany na razie robię aneks kuchenny potem reszta. Pozdrawiam
Pozdrawiam także tylko odwiedzających

i zapraszam w wolnej chwili.