Podstawą pierwszego stroika jest kawałek drewna tamaryszkowego, który znalazłam na brzegu morza. Fale wyrzeźbiły ciekawy kształt z zagłębieniem i otworem w środku Wystraczy wsadzić kilka drobiazgów i okolicznościowy stroik gotowy
Moja choineczka niestety po każdym galopie Agata sypie u dołu igłami.
Kocisko upatrzyło sobie spokojne miejsce pod choinką, ale Agat nie daje za wygrana i ciągle go ściga.
Bombki i dołu też ledwo żyją.
Na szczęście na garażu choinka stoi sobie spokojnie, chociaż dzisiaj nieźle wiało!
A ja mam pytania, w tym roku pierwszy raz coś muszę kupić do ozdoby i w sklepach stoje i zastanawiam się. Które światełka najlepiej wyglądają, chodzi mi o wielkość lub rodzaj żaróweczek. Czy takie malutkie diody to je widać z daleka?
Poradźcie proszę.
wg mnie ładnie wyglądają połączone ze sobą różne rodzaje lampek -kilka większych żarówek akcentuje dekoracje a małe ją uzupełniają ale można też mieć same małe lub same duże lampki
diody są bardzo dobre i widać je z daleka - z tym że słabiej widać ciemniejsze kolory - np niebieski - ale ładnie taka plama niebieska wyglada... z największej odległości widać białe (przeźzroczyste)...