To jest tylko Twoja mylna opiniaulina pisze:![]()
ale do klasy mistrzowskiej to jeszcze ho ho
Zagadki literowe [132} - tylko dla początkujących
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście zgadłaś!!!! Brawa dla Ciebie!!!
Niestety, a może na szczęście musisz sie pogodzić z faktem , że ten wątek już nie dla Ciebie!!!! Tu wstawiamy zagadki łatwe dla początkujących!!!!!!!!!!!!!!!! Nie rozwiązuj tu lecz pomóz w ich wymyślaniu!!!!!
Mam taki pomysł, że kto odgadnie prawidłowo np. 5 łatwych zagadek serwowanych tu - wychodzi z gry tzn. rozwiązuje zagadki trudniejsze z kolejnymi numerami .
Co Wy na to ?
Chciałabym zachęcić do ruszania główką jak najwięcej osób w te ponure , ciemne wieczory
Niestety, a może na szczęście musisz sie pogodzić z faktem , że ten wątek już nie dla Ciebie!!!! Tu wstawiamy zagadki łatwe dla początkujących!!!!!!!!!!!!!!!! Nie rozwiązuj tu lecz pomóz w ich wymyślaniu!!!!!
Mam taki pomysł, że kto odgadnie prawidłowo np. 5 łatwych zagadek serwowanych tu - wychodzi z gry tzn. rozwiązuje zagadki trudniejsze z kolejnymi numerami .
Co Wy na to ?
Chciałabym zachęcić do ruszania główką jak najwięcej osób w te ponure , ciemne wieczory
Ulka buziaki przesyła
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Taka moja prośba dla wszystkich wstawiających tu zagadki!!! Proszę o dopisywanie z ilu wyrazów składa się rozwiązanie.
Ten wątek traktujmy jako trening!
W każdym z nas drzemie ZWYCIĘZCA, a nim poczuć w pełni się będziemy mogli rozwiązując trudniejsze (numerowane) zagadki. Życzę powodzenia i wysokich lotów

Ten wątek traktujmy jako trening!
W każdym z nas drzemie ZWYCIĘZCA, a nim poczuć w pełni się będziemy mogli rozwiązując trudniejsze (numerowane) zagadki. Życzę powodzenia i wysokich lotów
Ulka buziaki przesyła
- ulina
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 mar 2007, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
;:6 Uleczko... już milczę, choć mnie korciło....koza pisze:Halinko!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście zgadłaś!!!! Brawa dla Ciebie!!!
Niestety, a może na szczęście musisz się pogodzić z faktem , że ten wątek już nie dla Ciebie!!!! Tu wstawiamy zagadki łatwe dla początkujących!!!!!!!!!!!!!!!! Nie rozwiązuj tu lecz pomóz w ich wymyślaniu!!!!!
Teraz cierpliwie czekam na zagadkę od Izuni.
Popieram Twój pomysłkoza pisze: Mam taki pomysł, że kto odgadnie prawidłowo np. 5 łatwych zagadek serwowanych tu - wychodzi z gry tzn. rozwiązuje zagadki trudniejsze z kolejnymi numerami .
Co Wy na to ?
Cieplutko pozdrawiam
Pozdrawiam, Halina