Marysiu...oczywiście że mnie także ciemierniki się sieją i także wyrywam. Ciekawe czy i ten podwójny się wysieje..zakwitł jednym kwiatkiem.
 . Niemniej mnie się ciemierniki nie znudziły..jeszcze.
 . Niemniej mnie się ciemierniki nie znudziły..jeszcze.   
 Iwonko...u mnie dalej pogoda w kratkę.
 . Nie możemy na dobre rozkręcić się na działce.
 . Nie możemy na dobre rozkręcić się na działce.   .Powiedz nam Iwonko co to za sposób sadzenia pomidorków do worków.
 .Powiedz nam Iwonko co to za sposób sadzenia pomidorków do worków.   . Co prawda pomidorków nie sadzę ale może kiedyś i mnie i Krysi- Leszczynie taka informacja sięprzydać.
 . Co prawda pomidorków nie sadzę ale może kiedyś i mnie i Krysi- Leszczynie taka informacja sięprzydać.   .
 .Co nieco z działeczki.

u ciebie chwastów nie ma
 u ciebie chwastów nie ma  

Zeniu widzę że u ciebie też już ślicznie kwitnie . Pozdrawiam .
  Zeniu widzę że u ciebie też już ślicznie kwitnie . Pozdrawiam .
 . Tak więc nie martw się kochana.
 . Tak więc nie martw się kochana.   . Dziękuję za instrukcję sadzenia pomidorków do worków.
 . Dziękuję za instrukcję sadzenia pomidorków do worków.  Nie ma nic wspanialszego niż od rana wyjść na zewnątrz i patrzeć na kwitnące kwiatki.  Zrobić obchód, podpatrzeć co kwitnie a co  już ma pączki i niedługo będzie kwitło.
 Nie ma nic wspanialszego niż od rana wyjść na zewnątrz i patrzeć na kwitnące kwiatki.  Zrobić obchód, podpatrzeć co kwitnie a co  już ma pączki i niedługo będzie kwitło.   

I oczywiście przez przypadek trafiłam na nowy wątek.
   I oczywiście przez przypadek trafiłam na nowy wątek.