Witaj Asiu ale zrobiłaś zakupy będzie co podziwiać latem. Rabatka z tulipanami - lepiej prezentują się w grupie niż pojedynczo super.
Życzę Ci dużo zdrówka ,zapowiadają słoneczną pogodę a Twoje kwiatuszki trzeba będzie posadzić
Witaj Martuś w moich skromnych progach
Kochana, nie pamietam, czy sadziłam narcyzy... może ? Tak sie uwijałam na jesieni, że byłam lekko zakręcona. A teraz patrzę i odtwarzam w pamięci, co gdzie posadziłam ... ha,ha i tak do końca nie wiem Kompletne wariactwo !
Zdrówka życzę Dobrze,że mąż zdrowy,przynajmniej jesteś na czasie
Narcyzki to zielone noski wystawiają,a ile Ty masz tulipanków,ciekawe jakie kolorki...
Paka niezła,spore zamówienie.Moje lilie na razie do małych doniczek posadziłam,bo dopiero we wtorek pojadę je posadzić.
Dzięki, zdrowieję ! Mam zamiar na przyszły weekend odwiedzić te tulipany
Jakie posadziłam ? Aniu, chyba przewaga bedzie żółtych - tak coś kojarzę . I zobaczę jaki to towar ? cebulki kupowałam na All u Benka (Benex)
A paka wiosenna od Królika -tak dla odmiany i porównania
Właśnie miałam Ci napisać że mnie to wygląda na żonkile. I teraz doczytałam że narcyz i żonkil to to samo. Nie miałam o tym pojęcia .
Niezłą pakę od Królika dostałaś. Od razu po gratisie poznałam kto był nadawcą. No no.. ciekawe co nam z tego wyrośnie.
Tulipanków masz niezłe łano. Będzie cudnie. Zdrowiej szybko żebyś mogła Ty na działeczkę pojechać .
Witaj Asiu Piękna rabatka tulipanowa będzie jak te wszystkie tulipanki zakwitną
Tak prawdopodobnie Twój bez będzie miał kwiaty te bardziej grubsze pąki to prawdopodobnie pąki kwiatowe
Przepiękną paczkę kwiatuszków otrzymałaś
Życzę Ci dużo zdrówka
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Tak, jedną paczkę żonkili miałam i pewnie to one
Co do chciejstw z pudełka to chyba to ogarnę, dam radę. Postanowiłam nie sadzić w jednym terminie, będzie to lepsze dla oka . Jest szansa, że będą kwitły jedne po drugich ...
Tulipanów też jestem ciekawa, jak to wszystko zakwitnie
A pamiętasz jakie kolory tulipanów kupowałaś? Masz tulipanowy miszmasz czy to jakiś jeden rodzaj? Coś chyba mi o tym pisałaś. Że jakieś ciemne jak mieczyk? Dobrze coś kojarzę?