Znowu chłodniejszy dzień, to i dobrze,o południu mamy wykosić trawkę
Biedronka641-Alu Jeszcze niektóre liliowce kwitną, jedne dopiero zaczęły.Dużo ponad 60 ich posadziłam i widzę te przesadzane wiosną później kwitną.
Niestety, nie znam odmiany tej Dalii pasiastej

Hortensja Kyushiku nie zmienia koloru, taka jest ,potem tylko jak inne brązowieję.
alicjad31-Alu Witam Cię, cieszę się,że mnie w końcu znalazłaś i jesteś. A kiecisto to ja lubię
Anna55-AniuO tą fotkę Ci chodzi ??

Tak to mój mąż. zmienił, się pogrubiał,ale tak to jest jak się mało pracuje fizycznie
W salonie w ramce stoi nasze ślubne zdjęcie,Ktoś mało mnie znał z wcześniejszych lat i ostatnio pytał, - Aniu, czy to Twój pierwszy mąż ???
No tak pierwszy, jak do tej pory
iwona0042-Iwonko;Tajka-Tereniu Bo lato jest piękne, już truchleję na myśl,że już nie długo ciepełko się skończy,przyjdzie jesień...
A Fionka to jak widać nie tylko ładna ale pracowity kotek
Maska-Marysiu Zdjęcia ogólne nie dawno zamieszczałam gdzieś już były ,pisałam o moich nasadzeniach, upychaniach, wielokrotnych,,,
Jak będę to może teraz zrobię znowu coś ogólnego.
Lili trochę kwitnie tych posadzonych wiosną.Inne już przekwitły.
Filemon24 Witaj,A widzisz moja Fiona to salonowy kot,a po dwóch latach pomału nauczyła się jak zaczęliśmy ją zabierać na działkę,Instynkt górą
Jola1 U mnie roślinki podlewane, działka nie duża, to jeszcze tak można
.Oj tak, tak wzięło mnie na hortensje .Mam już ich 10.ale muszę stopować,Bo miejsca mało. A mój M mówi,jak coś nowego sadzę w trawniku- Znowu następna przeszkoda do koszenia
anym-Aneczko Kyushu jest piękna , taka koronkowa.Ja swoje hortensje podlewam
Floksy

LILIOWIEC"HOLIDAY DELIGHT

NN

Makleja mała jeszcze, w tym roku posadzona ,ale najważniejsze,że przyjęła się

Powojnik wielkokwiatowy 'Jan Paweł II'

clematis prezydent

clematis Allanah- był przesadzany na wiosnę, zakwitł teraz jednym kwiatkiem
przekwitają ,oj szkoda

Nikandra