Mój mały świat
Re: Mój mały świat
reniuniek liliowce kupowałam od forumowiczki - zestaw 10 odmian + 2 gratis, ale dostałam ogromniaste okazy i musiałam dzielić
czekam też za 4 takimi "super" ze szkółki i jeszcze hortensje i miecznice zamówione, a dzisiaj wstępnie powojniki, floksy i coś tam jeszcze i chyba juz szlaban na zakupy w tym sezonie hihihi
czekam też za 4 takimi "super" ze szkółki i jeszcze hortensje i miecznice zamówione, a dzisiaj wstępnie powojniki, floksy i coś tam jeszcze i chyba juz szlaban na zakupy w tym sezonie hihihi
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pytałam się, bo mam dużo liliowcóe i chyba będę się ich pozbywać a miecznice też rozdałam
Dzisiaj koleżanka przyjedzie po irysy syberyjskie i tawułki, strasznie mi się rozrosły

Dzisiaj koleżanka przyjedzie po irysy syberyjskie i tawułki, strasznie mi się rozrosły

- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17

reniuniek no widzisz szkoda, że nie wiedziałam wcześniej 
mati1999 dziękuję za miłe słowa
ja w różach raczej początkująca jestem, a te, które przemarzły to były zakupione przez Teścia, moje w większości kupione są w tym roku i 2 z poprzedniego

mati1999 dziękuję za miłe słowa

- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basiu - uściskaj Babcię i powiedz, że to wszystko dla jej dobra i dobra oleandra
Liliowce
- no to czekam ...

Liliowce

Pozdrawiam i zapraszam
ewa321 dzisiaj postaram się wstawić fotkę tego, co w paczuszcze było, a więcej zdjęć pewnie będzie w kolejnym roku, jak podrosną i obdarzą mnie kwiatuszkami
jakiś czas temu wysypałam małą ścieżkę korą, dosiałam trawkę i tam też pojawią się 2 nowe zakątki hortensjowo-liliowcowo i pewnie coś jeszcze znajdzie tam miejsce, na razie obok są jakieś iglaki, tamaryszek i marcinki i drewniany domek dla moich chłopaków
zdjęć jeszcze nie wstawiałam, ale muszę coś wrzucić, może mi Kochani doradzicie, żebym zaraz jakiegoś głupstwa tam nie zrobiła

jakiś czas temu wysypałam małą ścieżkę korą, dosiałam trawkę i tam też pojawią się 2 nowe zakątki hortensjowo-liliowcowo i pewnie coś jeszcze znajdzie tam miejsce, na razie obok są jakieś iglaki, tamaryszek i marcinki i drewniany domek dla moich chłopaków

zdjęć jeszcze nie wstawiałam, ale muszę coś wrzucić, może mi Kochani doradzicie, żebym zaraz jakiegoś głupstwa tam nie zrobiła

- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja Ci proponuję jeszcze więcej żurawki
Wczoraj wieczorem u jednej z forumowiczek oglądałam jej żurawkowe poletko, i lekko naliczyłam 52 odmiany, a ma ich ponoć duuużo więcej.
Podejmiesz wyzwanie

Wczoraj wieczorem u jednej z forumowiczek oglądałam jej żurawkowe poletko, i lekko naliczyłam 52 odmiany, a ma ich ponoć duuużo więcej.
Podejmiesz wyzwanie

Pozdrawiam i zapraszam
ewa321 żurawki powiadasz ... już mam plan na zmianę obecnej rabaty i mają być bukszpany i żurawki więc niewykluczone, że kolekcja się powiększy o nowe odmiany 

e tam,bukszpan.ŻURAWKI!!!
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Właśnie u mnie niektóre róże miały przez pierwsze 2 lata inny kolor kwiatów a pozniej był ten właściwy może się zmieni a ogórki 

mati1999 jak się nie zmieni to trudno, a może jednak masz rację i to będzie Rumba, pożyjemy-zobaczymy.
Ogórki rosną na sznurkach i to jest pomysł zaczerpnięty z forum, na razie rozwiązanie się sprawdza
i pewnie zostanie u mnie.
Ogórki rosną na sznurkach i to jest pomysł zaczerpnięty z forum, na razie rozwiązanie się sprawdza

Ja tam wolę na hostę popatrzeć a po sznurku powojniki