te rojniki w drzewie z kamykami pomysłowe
 Tam gdzie funkie i trawy będzie pięknie jak się rozrośnie ...
Pozdrawiam

Spory areał masz do obróbki, wszystko przed Tobą ale widać ze nadajesz się do tego
 Spory areał masz do obróbki, wszystko przed Tobą ale widać ze nadajesz się do tego 

Pięknie wygląda ten rządek iglaków na pniu
  Pięknie wygląda ten rządek iglaków na pniu   
  Śliczne rabatki
 Śliczne rabatki "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

Dużo pracy przede mną. Pewnie potrwa to kilka lat, zanim zagospodaruję działkę w altankę, oczko i inne rabaty. Póki co uczę się cierpliwości.
 Dużo pracy przede mną. Pewnie potrwa to kilka lat, zanim zagospodaruję działkę w altankę, oczko i inne rabaty. Póki co uczę się cierpliwości. 
  Drażni mnie widok kijków bambusowych, ale czego się nie robi dla roślin...
  Drażni mnie widok kijków bambusowych, ale czego się nie robi dla roślin...  mają pąki i czekają... nie wiem na co. Powojniczek powiadasz. Niech będzie powojniczek
 mają pąki i czekają... nie wiem na co. Powojniczek powiadasz. Niech będzie powojniczek   Może jakaś nazwa Ci przyjdzie do głowy to podeślij
 Może jakaś nazwa Ci przyjdzie do głowy to podeślij

Jeszcze takiej nie widziałam:)
  Jeszcze takiej nie widziałam:)

skąd ja znam takie słowo
 skąd ja znam takie słowo  
 Ślimaków nie zauważyłam. W planach jest stworzenie  hostowej rabaty na podwyższeniu (może niebawem coś tego pomysłu wyjdzie).
 Ślimaków nie zauważyłam. W planach jest stworzenie  hostowej rabaty na podwyższeniu (może niebawem coś tego pomysłu wyjdzie).