Byłam dziś znowu w zamkowym parku ....zobaczyć jak rozkwitły magnolie....no i jeszcze nie do końca są pełne kwiaty więc czeka mnie jeszcze jedna wizyta w tym celu,ale to dobrze że tak długo będą kwiaty
Grażynko, cudne te magnolie i w ogóle cały park. Piękną miałaś wycieczkę
Magnolie w tym roku długo kwitną bo jest chłodno. Moja gwiaździsta już kwitnie drugi tydzień co jest chyba jej rekordem.
Grażynko, piękne zdjęcia z miłej wycieczki! Wspominam czule to miejsce, mieliśmy tam przyjęcie ślubne
Magnolie cudne, a Twój ogródek bardzo różnorodny i kwitnący!
Cieszynianka podbija kolejne ogrody ;-) Ja też stałam się jej szczęśliwą posiadaczką, dzięki Grażynce - Kogra
Pozdrawiam serdecznie
Grażynko ja też lubię sasanki, ale one mnie nie wiem już, że to moja wina .....nie lubią mojej gleby
Cieszyniankę też mam od Lidzi i bardzo ją lubię Śliczna magnolia u Ciebie kwitnie ...ja podchodziłam trzy razy i koniec poddaję się. Będę podziwiać u innych
Grażka zdjęcie ślubne ..... wymiata
Nie dziwne, że pod serwetkami leżało - patrzeć na upływający czas i zmieniającego się Ema ...... .
Wiosnę w ogródku masz śliczną .
U mnie wyłazi hosta od Ciebie (taki wielki chaszcz, który zabrałam bo wszyscy się gabarytu bali ). A ja mam - od razu dorosły. Nie muszę czekać