Dziękuję Ci Sabinko za słowa pociechy i widzę że nie jestem osamotniona w tym temacie . Jakbyś miała gdzieś pod ręką te linki do tych sprawdzonych sklepów to chętnie skorzystam
Dzięki Sabinko PW odebrałam i jak znam siebie na pewno skorzystam a tak przy okazji zrobiłam dzisiaj obchód działki i aż mi dech zaparło jak wygląda już Żagwin
ma już pączki kwiatowe
no i coś tam już ruszył Łubin
Karinko! ja już na all. nasionek nie kupuję od dość dawna, ale w tym roku mam zakupy mojego M-a Oj będzie się działo...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Witaj Renatko No to faktycznie może wyjść u Ciebie mały misz-masz no ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . U mnie akurat jest tak czy to kupuję na allegro czy eM kupuje to nigdy nic nie wiadomo
No dzisiaj się trochę zadziało na tej mojej działeczce. Już mnie po prostu roznosiło żeby coś porobić na zewnątrz . Wiec troszkę ogarnęłam po zimie i rozpoczęłam przygotowania miejsca pod rabatę z przodu domu
amba19 wstawię wstawię. Mam taką wizję tego miejsca że ho ho. Mam nadzieję że uda mi się ją zrealizować. Dzisiaj słoneczko świeci że aż chce się popracować na zewnątrz.
z rana
Mój M zernął, że jesteś kaszubianka, a jeszcze jak dowiedział się, że nad jeziorem to się już dopytuje czy masz agroturystykę Rozmarzył się Niestety właśnie zwiał, bo się domyślił, że go obgaduję
Czekam na słoneczne zdjęcia
Małgosiu. Przekaż swojemu eMowi że ja agroturystyki nie prowadzę ale mieszkam blisko KOŁA RADUŃSKIEGO wiec jakby co to można cosik skombinować żaden problem