jakie cudne kwiatuszkilora pisze:![]()
Dzika skarpa i nie tylko...
Re: Dzika skarpa i nie tylko...
- lora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
...sobota za oknem mgła , szaro buro ...barowo he, he

..liście bergeni pięknie wybarwiają się..

...takie tam...

Iwonkahe ,he dziękuję za uznanie...
Maryś drzewa zostały wycięte były chore mądrzy tak nam podpowiedzieli a ja teraz żałuję...nie byłam wtedy na forum...nie wiem o która stronę Ci chodzi...
..liście bergeni pięknie wybarwiają się..
...takie tam...
Iwonkahe ,he dziękuję za uznanie...
Maryś drzewa zostały wycięte były chore mądrzy tak nam podpowiedzieli a ja teraz żałuję...nie byłam wtedy na forum...nie wiem o która stronę Ci chodzi...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Misiu witaj sobotnio kochana
Mam nadzieję, ze w domku wszystko dobrze?
U mnie też szaro i mokro . Od rana palę świece . Jest w domku moja Ola więc jest radośnie na sercu
I mnie podobnie jak Iwonkę zachwyciły kamienne kwiaty na plaży.....
U mnie też szaro i mokro . Od rana palę świece . Jest w domku moja Ola więc jest radośnie na sercu
I mnie podobnie jak Iwonkę zachwyciły kamienne kwiaty na plaży.....
- lora

Aguś
dzięki wszystko jest dobrze tfu , tfu bo wiesz jak to jest zawsze może coś się zmienić...
..a jak sobie przypomnę kamyki na plaży to tylko mogę powzdychać teraz tylko
..a jak sobie przypomnę kamyki na plaży to tylko mogę powzdychać teraz tylko
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nawet kamyki z kwiatkami Ci się kojarzą
miałaś fajny pomysł 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
A ja to lubię takie burości, pod warunkiem, że mogę je oglądać zza okna ciepłego domku
U nas od dobrego tygodnia silne mgły wieczorem, fajne klimaty, wyglada strasznie nieco, ale mi się podoba...
A kwiatki plażowe przecudne! W sumie mogłabyś takie i w swoim nienadmorskim ogrodzie ułożyć, tylko jelenia znaleźć, żeby kamieni natargał
A kwiatki plażowe przecudne! W sumie mogłabyś takie i w swoim nienadmorskim ogrodzie ułożyć, tylko jelenia znaleźć, żeby kamieni natargał
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Niesamowita metamorfoza Misiu, lubie takie fotki typu jak była a jak jest, super pogląd na sytuację i pracowitość ogrodnika dają. Żeby zmienić tak ten kawałeczek trzeba było dużo pracy. Przypominaj się przypominaj kochana, mam jej pod dostatkiem
Nawet o tej porze bardzo ładnie się prezentuję.
- lora

Paula troszke wspomnień ...Ty pamiętasz jak tworzyłyśmy... a potem przerwa u mnie była i zarosło mi bardzo dużo...
Maryś a to przypomnę jak było ..po usunięciu jabłoni okopaliśmy róże ...

..było tak..

..a na wiosnę jest tak...teraz zmniejszyłam tą łączkę a jeszcze rosną odętki ale je chyba usunę bo mi zasłaniają widok z okna ..dużo zmieniło się teraz ..pokazuję ...

Pati żeby człowiek wiedział że będzie miał ogródek to by targał większe kamyki ...a tylko przywoziłam malutkie i nie tylko z Bałtyku...
Iwonkodzięki...
Maryś róże przepadły a teraz prawie wszystko zarośnięte jest ...a ten odcinek to pod tym małym zdjęciem tak wygląda...
Maryś a to przypomnę jak było ..po usunięciu jabłoni okopaliśmy róże ...

..było tak..

..a na wiosnę jest tak...teraz zmniejszyłam tą łączkę a jeszcze rosną odętki ale je chyba usunę bo mi zasłaniają widok z okna ..dużo zmieniło się teraz ..pokazuję ...

Pati żeby człowiek wiedział że będzie miał ogródek to by targał większe kamyki ...a tylko przywoziłam malutkie i nie tylko z Bałtyku...
Iwonkodzięki...
Maryś róże przepadły a teraz prawie wszystko zarośnięte jest ...a ten odcinek to pod tym małym zdjęciem tak wygląda...
-
Miriam

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Witaj Misiu
Dopiero zaskoczyłam,a tu już piąta strona
Cieszę się,że jesień Cię nie wystraszyła i otwierasz dla nas ogród
Umiejętności zrobienia takiego kolażu zazdroszczę jak ch....a ;:224Ja Cię kocham a Ty śpisz 
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- Steasi

Pamiętam, oj pamiętam. Czy ja dobrze widzę, że masz czarne bzy w ogrodzie? Tak w ogóle to zazdroszczę przestrzeni, tyle miejsca na kwiaty to moje marzenie zdecydowanie
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Misiu ale śliczne te zawilce a one zostały. Skarpa cały czas się przeobraża, bo widzę że stale kombinujesz - stanowczo musisz wracać do starszych zdjęć 
- lora

Maryś zawilce zostały tylko zmniejszyłam w tym roku im poletko bo wkurzyły mnie ... liście zbrązowiały im i były brzydkie ale tak sobie myślę mam teraz opryskiwacz to będę pilnować i już żaden grzyb nie będzie zagrażał... posadziłam obok lawendę ...zobaczymy co będzie na wiosnę...
a teraz też kwitną pojedynczymi kwiatkami dziś właśnie popatrzyłam na nie i tak sobie pomyślałam może po macoszemu je potraktowałam...
Paula czarny bez mam za płotem...a i nad winogronami ale tam nie mam ni jakiego wejścia tylko mogę podziwiać
Mirko witaj cieszę się że zaglądasz...
a teraz też kwitną pojedynczymi kwiatkami dziś właśnie popatrzyłam na nie i tak sobie pomyślałam może po macoszemu je potraktowałam...
Paula czarny bez mam za płotem...a i nad winogronami ale tam nie mam ni jakiego wejścia tylko mogę podziwiać
Mirko witaj cieszę się że zaglądasz...
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Misiu to od razu zbieraj pokrzywę może gdzieś skrzyp znajdziesz, bo środki ochrony roślin są bardzo drogie, a może uda Ci się grzybowym zapobiec naturalnymi gnojówkami. A tak pięknie ten zawilec wygląda 
- Steasi

Zdecydowanie zakochałam się w krajowych roślinach. Wygogluj sobie odmiany bzu czarnego, krwawników czy jasnot. No piękne są i rosną bezproblemowo- bo to ich dom jakby nie patrzec