więc dla tych co nie mają słońca za oknem -tulipany

-- 13 paź 2013, o 12:23 --

Co do hebe to zobaczymymarpa pisze:Hebe ochrowatą miałam chyba 2 sezony - ostatniej zimy nie przeżyła tak jak i widłakowata mimo lekkiego okrycia stroiszem....A tulipany ....to jeszcze mnie o tej porze jakoś tak nie kręcą .
Madziu witam u siebieMagda30 pisze:Dorotko wpadlam z rewizyta dziekuje za nazwe trawy będę wpadac i podziwiac twoje roslinki pozdrawiam
Nie ma za cobebeluch pisze:Dorotko bardzo dziękuje za pw
A dodatkowy atut mamy taki ,że właśnie z działki można jakieś rośliny na balkon przysposobićcolli28 pisze:Fajnie ja na działce odstresuje się zawsze lubię tam grzebać dosadzać itp:) i chyba trochę w tym roku balkonowych zrobię
W takich skrzyniach większa szansa że nie zmarzną niż w zwykłych korytkach balkonowych,ziemi mają więcej i nie stoją bezposrednio na posadzce tylko na listwach przybitych od spodu , i kora też coś daje ,muszę sie pochwalić że to wyrób mojego M ,gotowe też można kupić ,ale na tą większą stówka to za małogracha pisze:Dorotko ale fajnie sobie wymyśliłaś i zrobiłaś rabatki skrzyniowe na balkonie, ja zawsze zanim dostaliśmy działkę miałam obrośnięty balkon różnymi kwiatami , obecnie nie mam , chyba skopiuję Twój pomysł z żurawkami , bardzo mi się podoba![]()
![]()