Zbieram się do wyjazdu ....... trawa rośnie nie skoszona ....znów w ogrodzie dużo pracy , ale co tam niech odpoczywa przez weekend
Rozalko ja szepnęłam, zresztą u mnie można wkraść sie w moje serce przez roślinność albo dobre jedzonko

Z okazji Twojej rocznicy życzę samych pomyślności - piękna rocznica - tak trzymać dalej!
Iza - mamy wykupiony nocleg i wejście wtedy jest bez grupy zorganizowanej. Czerwona pełna z główką wybrzuszoną

HOT PAPAYA, ryneczków nie mam ale zamawiam jeżówki przez all w przyszłym tygodniu jakbyś była chętna napisz na pw, ja mam dosyć jeźdżenia i szukania tyle samo co za przesyłkę zapłacę za stracony czas i paliwo.
Justynko tobie zazdroszczę ryneczku - mam chrapkę na ten obok mnie w Rumii podobno tam jakieś rarytasy można kupić - tylko ode mnie to za daleko no patrząc na koszty - mało opłacalne
Aniu dziękuję

Z róż jeszcze się ostały jakieś kwiatki - ale słabo kwitną - plamistość zapanowała. Z jeżówek w tym roku dokupiłam (nie znam odmian) czerowną ale niepełną i żółtą miodową, dodatkowo mam jeszcze HOT PAPAYA i tradycyjną fioletową

poluje jeszcze na Milkshake, pomarańczową

Mam nadzieje, że sie rozrosną po zimie, bo czytałam, że te odmianowe są słabsze niż ich tradycyjne koleżanki.
Asiu - oj poszaleje baterie się łądują, aparat i pamięć wykasowana, ciekawe czy gdzieś jest szkółka w pobliżu
no a to już ogród.... uparcie robiłam zdjęcie motyli, mieczyki pięknie kwitną
OGROMNA PROŚBA CZY KTOŚ WIE CZY TO JEST CHWAST CZY OZDOBNA TRAWA