Zielony zakątek - Katki
Witaj Katka,
Dopiero dzisiaj pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie. Oj, takie miejsca uwielbiam, no i te wzniesienia, to dodaje uroku. Ta rzeka w pobliżu.
Rewelacja.
Jeśli dosadzisz te nowe "nabytki" to będzie jeszcze piękniej. Ja ostatnio unikam szkółek z roślinkami, bo "tracę" potem rozum. Wszystko bym chciała kupić.
Pomęczę Cię póżniej abyś podała nazwę różanecznika na pierwszym ze zdjęć.
Życzę powodzenia.
Pozdrawiam
Maria
Dopiero dzisiaj pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie. Oj, takie miejsca uwielbiam, no i te wzniesienia, to dodaje uroku. Ta rzeka w pobliżu.

Pomęczę Cię póżniej abyś podała nazwę różanecznika na pierwszym ze zdjęć.
Życzę powodzenia.
Pozdrawiam
Maria
Katka pisze:A jaki gatunek kupiłaś?Maria_F pisze:Dzisiaj kupiłam mały krzaczek Pierisa japonica.![]()
Ja mam jednego posadzonego ("Little Heath") a teraz kupiłam jeszcze 3 inne, fajne roślinki.
Witaj Katka - a czy ja to wiem

Zrobię póżniej zdjęcia i Ci prześlę.

Pozdrawiam
Maria
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Katka, wrzosiki uroczeKatka pisze:Pauzalka jak mi miło, że moje zdjęcia spowodowały aż wzruszenie u Ciebie. No tak Raba dla Krakusów to podstawa krótkich wycieczek i ja też od dziecka w niej moczyłam nogi.
Jak mi się będą trzymać wrzosy to się okaże za jakiś czas, na razie specjalnie dla Ciebie fotka świeżo posadzonych wrzosków.

Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj katko :P .
Dopiero dzisiaj doszłam do twojego ogrodu i ze zdumienia wyszły mi prawie
.Masz przecudną działke i takie piękne rośliny
.Chodzę i chodzę i nie mam dość. Za domem tęż mi się bardzo podoba . Włożyłaś we wszystko bardzo dużo pracy i masz tego piękne efekty. Tylko ci pozazdrościć[ ale tak pozytywnie].
Będę do ciebie często zaglądać
.
Pozdrawiam ciepło.
Dopiero dzisiaj doszłam do twojego ogrodu i ze zdumienia wyszły mi prawie

Będę do ciebie często zaglądać

Pozdrawiam ciepło.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Marysiu jak zrobisz zdjęcie Pierisa to wrzuć do swojego wątku a ja postaram się go zidentyfikować.
Pauzalka, dziękuje
.
Jolu witam Cię bardzo serdecznie w moim ogródku i dziękuje za wszystkie miłe słowa
.
Karolinko dzięki, za oknem szaro, zimno i bardzo mokro, tak więc sadzenie moich nowych nabytków musi poczekać co za tym idzie i ich zdjęcia też
.
Na razie przedstawię Wam kilka fotek z mojego mini skalniaczka.

Pauzalka, dziękuje

Jolu witam Cię bardzo serdecznie w moim ogródku i dziękuje za wszystkie miłe słowa

Karolinko dzięki, za oknem szaro, zimno i bardzo mokro, tak więc sadzenie moich nowych nabytków musi poczekać co za tym idzie i ich zdjęcia też

Na razie przedstawię Wam kilka fotek z mojego mini skalniaczka.