Witajcie Dziewczyny!
Dziś mam piękną pogodę za oknem

.Tylko słoneczko i ani jednej chmureczki.
Aniu polowałam na te garnuszki troszkę długo, ale wreszcie udało się je kupić w rozsądnej cenie. Zobaczymy jak wyjdzie projekt i co będzie do tego pasować, wtedy posadzę (lawendę, liść laurowy lub coś innego). Tak, to są miniaturowe różyczki. Kochana jeszcze nie zamówiłam, bo nie szukałam( może masz jakiś namiar na nie

). Wiesz tak sobie myślę, że mogłam wczoraj spytać się w ogrodniku o Twoje różyczki

,ale jakoś wypadło mi z głowy. Wzięli mnie z zaskoczenia

. Podszedł do mnie szef szkółki ogrodniczej i spytał czego szukam. To zaczęłam mu wymieniać, a on wziął kartkę i pisał. Powiedział, że wszystko będzie tak za 2 tygodnie. Poprosił o telefon i powiedział, że zadzwoni jak będzie dostawa. Wróciłam wczoraj do domu bardzo szczęśliwa.I też oczywiście coś przytargałam. Wieczorkiem wrzucę zdjęcia. Lubię tą szkółkę , bo można upolować jakiś rarytasik

. Ja piwonie planuję ulokować w jednym miejscu, a przynajmniej większość z nich. Dobrze kochana

, tak zrobię w podpisie profilu. Dziękuję za cenną informację. Wieczorkiem usiądę na spokojnie, bo teraz zaraz mój Jaś wstanie i zacznie wołać mama

. Wszystko robię w biegu
Magdo lubię takie stare klamoty

. Zakupy udane,ale kupiłam nie to co chciałam.
Annabuko1 niedługo będę skracać pędy 3 hibiskusom, więc mogę Ci je dać, bo trochę szkoda wyrzucić

(herbaciana,ciemny róż ze zdjęcia,żółta chyba pełna ). Mogę też poczekać ze skracaniem, bo nie wiem czy to jest odpowiednia pora na ukorzenianie.
Roza333samo z siebie nie przychodzi muszę zamówić.
Pozdrawiam Ala