Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Post »

Uwielbiam kawę, ale przy mojej bezsenności piję tylko jedną i to rano. Tak więc popijając ten napój będę ciepło myśleć o Dorotce.
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Yyy kawa z cytryną... Jutro spróbuję.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Nie ma to jak wiosna i lato, wtedy mi sie staje super o swicie a teraz to jakos odsypiam ten sezon czy co ,wstaje dopiero o 6 tej :roll:
113 dzionków do wiosny .... ;:4
Ja juz oczywiście z kawusia siedze ...tak na chwilke , bo zaraz sie dzień rozpedza szkoła przedszkole piesy koty.....ta poranna chwila jest tylko dla mnie ,dlatego tak lubie wstawac o 5 tej ...... ;:173
Widze ,ze lubimy kawusie ....ja z cytryna nigdy nie piłam ,Gosia to stosuje na gól głowy i ponoc jej pomaga...
Ja jestem amatorem espresso :wink: bez mleczka :uszy Bez kawy nie zyje wieć pierwsze co robie to rano nastawiam kawusię kochaną ;:108

Obrazek

na razgrzewkę ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aneczka ja bardzo lubie popijac z wami kawke, to juz jakies skrzywienie moze, no ale przeciez tam jestescie nie..... :?:
Julek wiem,ze padnieta wymeczona jestes , tym bardziej sie cieszę,ze dotarłas do mnie kochana....teraz to juz powoli sobie odpoczniesz...i nie wymyslaj nic na razie :wink: Ja tez wlewam w siebie hektolitry tego brazowego....uwielbiam ten napój ;:130
Małgosiu , nie piłam nigdy z cytryną ii sie chyba nie przełamie....ale grunt ze tobie pomaga ,słyszałam o tym mixie...ale nigdy nie stosowałam
Marysiu dzis chyba bedzie juz bez słońca ,ale wczoraj było extra a wieczorem księzyc....bajka ;:173
Majeczka ,wpadaj wpadaj....ja tez bym chciała sie juz z rózami uporac...nawet nie przypuszczałam ,ze tyle trzeba bedzie czekac na Petrovica....a juz zima kopie bucikiem do drzwi :twisted:
Rewi witaj ......zapraszam serdecznie ziomalke z Lubelszczyzny ;:4
Efcia juz sie poprawiłam....a jakos taka byłam poplatana wczoraj ;:219 Juz będę grzeczna , ne płakaj ;:168
Halinko wiec zapraszam na poranna kawusie, obciełas włosy troche tak ...jak miło Cie zobaczyc w avatarku ;:4
Hej Dorka i co ...zapodałas sobie ta cytrynówke :wink:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wpadła z kubkiem gorącej kawusi bo dzisiaj mnie przypadł dyżur przy śpiącej Basi więc sobie pozaglądam do ogródków. ;:173
Co to za różyczka na rozgrzewkę :? uwielbiam takie zestawienie płatków i pręcików ;:215
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Dorotko jestem. Popijam kawusię i ciepło myślę o Tobie. Włosów nie obcięłam. To zdjęcie z przed 3 lat.
Z moich obliczeń wychodzi, że do wiosny jest 111 dni.
Pozdrawiam Hala
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Napisałaś u Majeczki:
Jakos dzisiaj u mnie już bez słoneczka ...to sobie zajrzałam do patyczków Pashminki, siedza grzecznie na razie :uszy
Czyli dzielnie się trzymają, a listki mają ciągle zielone :?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

O tak Dorotko wracałam do domu późno i księżyc mnie zachwycił. Nie tylko zresztą mnie, bo kogut sąsiada (chyba na pełnię) pieje od paru dni w nocy co godzinę! Dzisiaj niebo mam wielokolorowe i jasne więc chyba i ze słoneczka coś będzie. Życzę Ci wspaniałego 113!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem po przedszkolku :wit ale zaraz znikam :roll:
Majeczka na rozgrzewke wrzuciłam Manhattan Blue ;:3 jak ja kocham takie pustaczki ...mam nadzieje ,ze dojada wreszcie do mnie kolejne :roll: Pashminka listeczki trzyma, a ja kciuki aby cos mi z tego wyszło...jak na razie trzymaja sie moje patyczki od Jule ,nie wszystkie ale sa ,trzyma się Happy Piano , Mme Isaac ...,Abraham,moje Golden Celebration i Manhattan Blue też...oby tak dalej ;:108 .Miłego dnia z Basią, u mnie jest słońce ;:3
Halinko kochana podobaja mi sie Twoje obliczenia....potem policze jeszcze raz, moze sie machnełam ;:219 Dzięki za czas przy kawce ;:40
Marysiu juz sie u mnie wypogodziło i jest słońce ...a nie wygladało na to ,ze sie pokaże...są tez i dosc gęste chmury...takie napakowane jakby co niosły..... :roll: Ale póki co cieszymy sie tym co jest ....przeciez to prawie grudzień a u mnie 8stopni i słońce :uszy Cieszyłabym sie juz ze sniegu gdyby nie fakt ,ze róze jeszcze nie dotarły ;:223

Obrazek
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Ja cie ;:oj dopiero teraz zajarzyłam, że jak rano do Dorotki nie wdepnęłam to nawet kawy jeszcze dzisiaj nie piłam :;230
Bez ciebie Dorotuś to jak bez ręki, czyli bez kawy :uszy
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jakie ładne te różyczki, a ja będę musiała chyba światło zaświecić bo klawiatury nie widzę ;:oj
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Słodziutka i urocza ta ostatnia biało/różowa różyczka ;:215 Miejmy nadzieję że tą zimą tylko straszą , może nie będzie tak żle . Ja jeszcze nic nie ocieplałam bo i po co skoro za oknem +5 i leje
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A przed chwila wróciłam z miasta ;:108 jejuniu jak ładnie dzisiaj, temperaturka w słońcu skoczyła do 14 stopniów i słoneczko takie cudne ;:173

Monia no widzisz...a to co Ty robiłas ,ze nie zdażyłas ze mna kawusi golnąć :roll:
Zaswiec zaświec to swiatło Marysiu...bo to pelargonia :uszy Ale co pochmurno u Ciebie, przeciez Ty blisko mnie jesteś...a u mnie znowu cudnie ;:333
Elusia no ciepło ciepło,ale juz z piatku na sobotę porzadne ochłodzenie ...jutro kopczykowanie jak nic mnie czeka ;:108 Ta biało-rózowa to pelargonia :wink: juz tak sie przyzwyczaiłas ,ze ciagle o rózach nawijam ,ze innego kwiatu nie bierzesz pod uwage co...mam nierówno pod sufitem...wiem :heja

Obrazek
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotko , ona ma kwiaty jak różyczki ;:224 teraz widzę ,że może to być pelargonia :;230 bzika jeszcze nie masz ale jesteś na dobrej drodze ;:109
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tutaj jest tak ciemno dzisiaj, ze swiatlo od rana nie wylaczalam jeszcze. Do kitu to wszystko a jeszcze snieg zapowiadaja na weekend.
Moje patyczaki tak sobie - 3 sztuki chyba bedzie trzeba wywalic a drugie 3 jakos wygladaja - trzecie 3 zachowuja sie dziwnie, bo powypuszczaly liscie ktore teraz zasychaja i opadaja czyli tez chyba pojda do kosza.... no ale ja jakos reki do roz nie mam, jeszcze nigdy mi sie z nimi nie udalo.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”