Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)
- hala67
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)
Uwielbiam kawę, ale przy mojej bezsenności piję tylko jedną i to rano. Tak więc popijając ten napój będę ciepło myśleć o Dorotce.
Pozdrawiam Hala
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Yyy kawa z cytryną... Jutro spróbuję.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Nie ma to jak wiosna i lato, wtedy mi sie staje super o swicie a teraz to jakos odsypiam ten sezon czy co ,wstaje dopiero o 6 tej
113 dzionków do wiosny ....
Ja juz oczywiście z kawusia siedze ...tak na chwilke , bo zaraz sie dzień rozpedza szkoła przedszkole piesy koty.....ta poranna chwila jest tylko dla mnie ,dlatego tak lubie wstawac o 5 tej ......
Widze ,ze lubimy kawusie ....ja z cytryna nigdy nie piłam ,Gosia to stosuje na gól głowy i ponoc jej pomaga...
Ja jestem amatorem espresso
bez mleczka
Bez kawy nie zyje wieć pierwsze co robie to rano nastawiam kawusię kochaną 

na razgrzewkę

113 dzionków do wiosny ....

Ja juz oczywiście z kawusia siedze ...tak na chwilke , bo zaraz sie dzień rozpedza szkoła przedszkole piesy koty.....ta poranna chwila jest tylko dla mnie ,dlatego tak lubie wstawac o 5 tej ......

Widze ,ze lubimy kawusie ....ja z cytryna nigdy nie piłam ,Gosia to stosuje na gól głowy i ponoc jej pomaga...
Ja jestem amatorem espresso

na razgrzewkę

-
Aneczka ja bardzo lubie popijac z wami kawke, to juz jakies skrzywienie moze, no ale przeciez tam jestescie nie.....
Julek wiem,ze padnieta wymeczona jestes , tym bardziej sie cieszę,ze dotarłas do mnie kochana....teraz to juz powoli sobie odpoczniesz...i nie wymyslaj nic na razie
Ja tez wlewam w siebie hektolitry tego brazowego....uwielbiam ten napój
Małgosiu , nie piłam nigdy z cytryną ii sie chyba nie przełamie....ale grunt ze tobie pomaga ,słyszałam o tym mixie...ale nigdy nie stosowałam
Marysiu dzis chyba bedzie juz bez słońca ,ale wczoraj było extra a wieczorem księzyc....bajka
Majeczka ,wpadaj wpadaj....ja tez bym chciała sie juz z rózami uporac...nawet nie przypuszczałam ,ze tyle trzeba bedzie czekac na Petrovica....a juz zima kopie bucikiem do drzwi
Rewi witaj ......zapraszam serdecznie ziomalke z Lubelszczyzny
Efcia juz sie poprawiłam....a jakos taka byłam poplatana wczoraj
Juz będę grzeczna , ne płakaj
Halinko wiec zapraszam na poranna kawusie, obciełas włosy troche tak ...jak miło Cie zobaczyc w avatarku
Hej Dorka i co ...zapodałas sobie ta cytrynówke

Julek wiem,ze padnieta wymeczona jestes , tym bardziej sie cieszę,ze dotarłas do mnie kochana....teraz to juz powoli sobie odpoczniesz...i nie wymyslaj nic na razie

Małgosiu , nie piłam nigdy z cytryną ii sie chyba nie przełamie....ale grunt ze tobie pomaga ,słyszałam o tym mixie...ale nigdy nie stosowałam
Marysiu dzis chyba bedzie juz bez słońca ,ale wczoraj było extra a wieczorem księzyc....bajka

Majeczka ,wpadaj wpadaj....ja tez bym chciała sie juz z rózami uporac...nawet nie przypuszczałam ,ze tyle trzeba bedzie czekac na Petrovica....a juz zima kopie bucikiem do drzwi

Rewi witaj ......zapraszam serdecznie ziomalke z Lubelszczyzny

Efcia juz sie poprawiłam....a jakos taka byłam poplatana wczoraj

Halinko wiec zapraszam na poranna kawusie, obciełas włosy troche tak ...jak miło Cie zobaczyc w avatarku

Hej Dorka i co ...zapodałas sobie ta cytrynówke

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadła z kubkiem gorącej kawusi bo dzisiaj mnie przypadł dyżur przy śpiącej Basi więc sobie pozaglądam do ogródków.
Co to za różyczka na rozgrzewkę
uwielbiam takie zestawienie płatków i pręcików 

Co to za różyczka na rozgrzewkę

- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Dorotko jestem. Popijam kawusię i ciepło myślę o Tobie. Włosów nie obcięłam. To zdjęcie z przed 3 lat.
Z moich obliczeń wychodzi, że do wiosny jest 111 dni.
Z moich obliczeń wychodzi, że do wiosny jest 111 dni.
Pozdrawiam Hala
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Napisałaś u Majeczki:

Czyli dzielnie się trzymają, a listki mają ciągle zieloneJakos dzisiaj u mnie już bez słoneczka ...to sobie zajrzałam do patyczków Pashminki, siedza grzecznie na razie![]()

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
O tak Dorotko wracałam do domu późno i księżyc mnie zachwycił. Nie tylko zresztą mnie, bo kogut sąsiada (chyba na pełnię) pieje od paru dni w nocy co godzinę! Dzisiaj niebo mam wielokolorowe i jasne więc chyba i ze słoneczka coś będzie. Życzę Ci wspaniałego 113!
-
Jestem po przedszkolku
ale zaraz znikam
Majeczka na rozgrzewke wrzuciłam Manhattan Blue
jak ja kocham takie pustaczki ...mam nadzieje ,ze dojada wreszcie do mnie kolejne
Pashminka listeczki trzyma, a ja kciuki aby cos mi z tego wyszło...jak na razie trzymaja sie moje patyczki od Jule ,nie wszystkie ale sa ,trzyma się Happy Piano , Mme Isaac ...,Abraham,moje Golden Celebration i Manhattan Blue też...oby tak dalej
.Miłego dnia z Basią, u mnie jest słońce
Halinko kochana podobaja mi sie Twoje obliczenia....potem policze jeszcze raz, moze sie machnełam
Dzięki za czas przy kawce
Marysiu juz sie u mnie wypogodziło i jest słońce ...a nie wygladało na to ,ze sie pokaże...są tez i dosc gęste chmury...takie napakowane jakby co niosły.....
Ale póki co cieszymy sie tym co jest ....przeciez to prawie grudzień a u mnie 8stopni i słońce
Cieszyłabym sie juz ze sniegu gdyby nie fakt ,ze róze jeszcze nie dotarły 

Majeczka na rozgrzewke wrzuciłam Manhattan Blue

Halinko kochana podobaja mi sie Twoje obliczenia....potem policze jeszcze raz, moze sie machnełam

Marysiu juz sie u mnie wypogodziło i jest słońce ...a nie wygladało na to ,ze sie pokaże...są tez i dosc gęste chmury...takie napakowane jakby co niosły.....

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ja cie
dopiero teraz zajarzyłam, że jak rano do Dorotki nie wdepnęłam to nawet kawy jeszcze dzisiaj nie piłam
Bez ciebie Dorotuś to jak bez ręki, czyli bez kawy

Bez ciebie Dorotuś to jak bez ręki, czyli bez kawy

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jakie ładne te różyczki, a ja będę musiała chyba światło zaświecić bo klawiatury nie widzę 

Słodziutka i urocza ta ostatnia biało/różowa różyczka
Miejmy nadzieję że tą zimą tylko straszą , może nie będzie tak żle . Ja jeszcze nic nie ocieplałam bo i po co skoro za oknem +5 i leje

-
A przed chwila wróciłam z miasta
jejuniu jak ładnie dzisiaj, temperaturka w słońcu skoczyła do 14 stopniów i słoneczko takie cudne
Monia no widzisz...a to co Ty robiłas ,ze nie zdażyłas ze mna kawusi golnąć
Zaswiec zaświec to swiatło Marysiu...bo to pelargonia
Ale co pochmurno u Ciebie, przeciez Ty blisko mnie jesteś...a u mnie znowu cudnie
Elusia no ciepło ciepło,ale juz z piatku na sobotę porzadne ochłodzenie ...jutro kopczykowanie jak nic mnie czeka
Ta biało-rózowa to pelargonia
juz tak sie przyzwyczaiłas ,ze ciagle o rózach nawijam ,ze innego kwiatu nie bierzesz pod uwage co...mam nierówno pod sufitem...wiem 

Monia no widzisz...a to co Ty robiłas ,ze nie zdażyłas ze mna kawusi golnąć

Zaswiec zaświec to swiatło Marysiu...bo to pelargonia

Elusia no ciepło ciepło,ale juz z piatku na sobotę porzadne ochłodzenie ...jutro kopczykowanie jak nic mnie czeka

Dorotko , ona ma kwiaty jak różyczki
teraz widzę ,że może to być pelargonia
bzika jeszcze nie masz ale jesteś na dobrej drodze 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Tutaj jest tak ciemno dzisiaj, ze swiatlo od rana nie wylaczalam jeszcze. Do kitu to wszystko a jeszcze snieg zapowiadaja na weekend.
Moje patyczaki tak sobie - 3 sztuki chyba bedzie trzeba wywalic a drugie 3 jakos wygladaja - trzecie 3 zachowuja sie dziwnie, bo powypuszczaly liscie ktore teraz zasychaja i opadaja czyli tez chyba pojda do kosza.... no ale ja jakos reki do roz nie mam, jeszcze nigdy mi sie z nimi nie udalo.
Moje patyczaki tak sobie - 3 sztuki chyba bedzie trzeba wywalic a drugie 3 jakos wygladaja - trzecie 3 zachowuja sie dziwnie, bo powypuszczaly liscie ktore teraz zasychaja i opadaja czyli tez chyba pojda do kosza.... no ale ja jakos reki do roz nie mam, jeszcze nigdy mi sie z nimi nie udalo.