Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Post »

:wit Aguś.
Uff, nareszcie dotarłam, choć miałam nadzieję na radośniejsze wiadomości. Wiem co oznacza takie długie siedzenie w pracy-brak życia osobistego, stres i wieczne zmęczenie. Przerabiałam, próbowałam być silna, ale tak się nie da żyć, oprócz pracy jest jeszcze rodzina, którą trudno się zająć i uczestniczyć w jej życiu, jak się wraca, gdy reszta szykuje się do snu. W tej chwili jestem na etapie szukania normalności, jak będzie nie wiem, choć dziś zobaczyłam światełko w tunelu.
Trzymaj się i mam nadzieję, że wszystko się ułoży. ;:196 Oczywiście kciuki będą jutro mocno zaciśnięte. ;:333
Zapomniałam z tego wszystkiego napisać, że kaskada, jak dla mnie rewelacja.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

O tak Agnieszko zielony to najpiękniejszy kolor a jeszcze z tym słońcem wymieszany. Śliczne zdjęcia ! Rozmawiaj Obrazek, bo trzeba rozmawiać, uciec zawsze można! Trzymam ;:215 - będzie dobrze jutro Twój ulubiony piąteczek ;:168
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Po takiej dawce zieleni można odzyskać na nowo siły..
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękny ogród, piękne zdjęcia :D Współczuję stresu, sytuacja w końcu się wyklaruje.
Dla mnie wielką pociechą w ostatnio dominującym ogólnym przygnębieniu są zdjęcia z ogrodów, które uprawiamy. Także z własnego, choć znam go jak własną kieszeń :wink: Zieleń wpływa kojąco :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Zdolna dziewczynka ;:180 Ja chyba nie umiałabym pomóc w takiej sytuacji ;:131 Stres ,nerwy ...i tracę głowę ;:218
W pracy sie unormuje ,ale nie daj się ...trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę .Myslę ,ze bedzie jak do tej pory ! Dasz radę !
Uwielbiam Twoje cudowne ogrodowe obrazki .Są takie spokojne ,czyste i zachwycajace ;:138
Miłego wieczoru ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło jutro ;:196
Wspomnieniowe foty super, soczysta zieleń i fajne kompozycje krzewów....eh...czekamy na wiosnę :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Myślę , że sobie poradzisz ...dyplomatycznie , bo masz w sobie to coś , co potrzebne będzie Twemu Bossowi ...doświadczenie , poza tym - jesteś osobą dobrze zorganizowaną , ale ... wszystko ma swoje granice . Człowiek wszak nie jest mechanizmem i nie może być zaprogramowany niczym robot ...Rodzina też ważna , a może najważniejsza ...czasem trudno pogodzić jedno z drugim . Takie czasy nastały , że szkoda mówić ....człowiek nie jest żadną wartością - co dla niektórych osób ze świecznika .
Trzymam kciuki za pomyślną konwersację ;:215 ;:196 ...
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

ojej Aguś dopiero teraz zauwazyłam, że nowy wątek otworzyłaś :oops:
więc się melduję ;:138
zaś wspomnieniowe zdjęcia suuuper! ;:oj ;:oj
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

aguniada pisze: Edyta, święta prawda... już nie narzekam ;:173
Ależ narzekaj sobie do woli. W końcu jesteś u siebie :wink: .
A tak na serio, to miałam w swoim życiu jedynie paromiesięczny epizod pracy w korporacji i kiedy powiedziałam, że chcę odejść za 3 miesiące (przeprowadzałam się) to wylali mnie po paru tygodniach. Kiedy jednak pracowałam jeszcze to obserwowałam obsadzanie jednego z wolnych stanowisk. Przychodziły kolejno różne dziewczyny - nie pamiętam nawet ile ich było (ale co najmniej kilka) i po przepracowaniu 1 do 3 dni znikały, często bez śladu. Uciekały przed tą machiną, gdzie pieprz rośnie.
Ale korporacja też składa się z ludzi. Pracujesz w tym miejscu dostatecznie długo by mieć wpływ na to jak Twoje miejsce pracy będzie wyglądać. W tryby maszyny można wciągnąć tych, którzy są bezosobowi. Ktoś, kto zaistnieje jako człowiek nabiera znaczenia.
Powodzenia w negocjacjach ;:163 .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aga, ja też trzymam kciuki.
Szkoda, że to koniec sezonu, bo dla mnie najlepszym odstresowywaczem była praca w ogrodzie. Nawet zwykły spacer wystarczył. Teraz to trochę za zimno.
Faktycznie jak brak komunikacji to problem.
Przepiękny jest ten zielony klon. Czy on rośnie na śłońcu? chciałabym sobie takiego sprawić, ale mam miejsce tylko na patelni.
I chciałam zapytac co to za drzewko przy pergoli. czyżby głóg?
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Aga dołączam do grupy wsparcia ;:4
Będzie dobrze , wszak musi być . Głowa do góry.
Zdjęcie ku pokrzepieniu serc .
Jak głowa ? Bo moja juz ćmi ;:223
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Aguniu widoki jak z bajki. Piękny i taki przestronny jest Twój ogród. W pracy się wszystko poukłada czego Ci z całego serca życzę. Trzymam kciuki ,uważaj na siebie , nie stresuj się tak bardzo i uśmiechaj choćby patrząc na ogród czy jeszcze lepiej do pana M ;:167
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Dzisiaj dopiero odnalazłam Twój nowy - stary wątek :D Piękna prezentacja przypomnieniowa na poczatek ;:138
Również dołączam do grona wspierających w pracowych zawirowaniach...ale...tak na wszelki wypadek dodam, że z mojego długiego doświadczenia zawodowego wynika doświadczenie, że każda kolejna moja praca (a było ich trochę) była lepsza od poprzedniej ( chociaż w momencie zmiany wcale tak nie wyglądało), więc czasami trudności też są "po coś" :lol: A już najlepsza jest ostatnia, czyli - na własny rachunek, bez szefów i zależności. :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry wszystkim :wit i dziękuję za tyle słów otuchy i wsparcia... Zobaczymy czy rozmowa się dziś odbędzie (jakiś spotkaniowy kociokwik mamy) i jaki będzie jej przebieg oraz rezultat.
Agnieszko, dzięki... tak czy inaczej, jakoś to będzie, ale wolałabym nie być zmuszaną do czegoś, co rozwali mi codzienne funkcjonowanie. Przykro, że głowa nawala, ale dziś chyba taki dzień - mnie też ćmi, i Jule tez boli :roll: Musimy przetrzymać.
Gosiu, żebyś wiedziała, że praca w ogrodzie jest dobra na wszystko, a zwłaszcza na rozładowanie stresu... Żałuję, że jest tak zimno i nieprzyjemnie, ale jutro coś postraram się zdziałać. Gosiu, klon Red Sunset rośnie od południowego zachodu, ale nie zauważyłam, żeby słońce mu w jakikolwiek sposób przeszkadzało... był soczyście zielony przez cały sezon, a na jesieni pięknie i książkowo się przebarwił. Polecam go, jest cudny. Przy pergoli rośnie sobie wiąz Jacqueline Hillier, ten sam który ma Soczewka. On Ci się chyba podobał?
Edytko, ja mam 20-letnie doświadczenie w korporacjach i do tej pory miałam szczęście nie pracować w bezosobowych machinach; wszędzie byłam traktowana jak człowiek, a nie jak tryb w maszynie. Wydaje mi się, że to się własnie zaczyna zmieniać w tę niewłaściwą stronę; oczywiście w białych rękawiczkach, ale jednak... Jeżeli los potoczy się nie po mojej myśli, to go zaakceptuję, szukając w międzyczasie alternatywy. Dziękuję za wsparcie...
Marto, witam serdecznie!
Jagódko, to ciekawe jak dobrze jednak siebie nawzajem poznaliśmy, często nie widząc się nawet w realu. Wiesz, ja jestem niespotykanie spokojny i opanowany człowiek - nie zamierzam wytaczać dział, tupać i machać rękoma; chcę rozmowy na konkretne argumenty. Zobaczymy, czy druga strona będzie w stanie zrozumieć je jak człowiek... Kciuki się przydadzą! ;:167

CDN...
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aguniu, trzymam kciuki ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”