Marzenia się spełniają...
-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Marzenia się spełniają...

Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Marzenia się spełniają i u Ciebie widać to najwyraźniej. Masz dojrzały ogród i to już coś, do tego dokupujesz nowe roślinki i robisz go jeszcze piękniejszym.
Powojniki pierwsza klasa, ja kupiłam jeden biedronkowy, więc nie znam odmiany, nawet kolor będzie niespodzianką?
Powojniki pierwsza klasa, ja kupiłam jeden biedronkowy, więc nie znam odmiany, nawet kolor będzie niespodzianką?
Witajcie !dosia i Sosenki 4 Co do irysów to bardziej bym je nazwała blado-fioletowe, tak jak napisałaś światło je rozjaśniło. Na zdjęciach na forum widziałam różowe, wiec istnieją;-)
Co do ogrodu to też kiedyś było pole (albo ściernisko jak w piosence) niektórzy mają drzewa a to bardzo dużo. Czas szybko płynie a ogrody szybko zamieniają się w bardziej dorosłe...

Co do ogrodu to też kiedyś było pole (albo ściernisko jak w piosence) niektórzy mają drzewa a to bardzo dużo. Czas szybko płynie a ogrody szybko zamieniają się w bardziej dorosłe...

- PiotrekP
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Coś zaspany ten kociak 

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Urocze kamieniste rabaty -gratuluję
- Ela SZ
- 200p
- Od: 12 sie 2011, o 13:57
Kociak albo zaspany,albo nad czymś bardzo mocno myśli
a ogród..hmm,brak słów..piękna uczta dla oczu i 

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Uczta dla oczu. Widzę, że liliowce świetnie komponują się z liliowcami - muszę spapugować Czy masz może jakieś nadwyżki liliowców? miałam takie pomarańczowe z ogródka babci, ale M wpadł tam z kasą i juz ich nie mam. Przynajmniej w tym sezonie kwiatów nie zobaczę
Odpowiedź na maila. U mnie to liliowce jednego rodzaju i koloru.Sosenki4 pisze:Uczta dla oczu. Widzę, że liliowce świetnie komponują się z liliowcami - muszę spapugować Czy masz może jakieś nadwyżki liliowców? miałam takie pomarańczowe z ogródka babci, ale M wpadł tam z kasą i już ich nie mam. Przynajmniej w tym sezonie kwiatów nie zobaczę
Trochę mojej zieleniny
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39b ... afcfc.html]
[
-- 31 maja 2012, o 21:07 --
ostatnia to dalia, nie mam z nimi doświadczenia... mam nadzieję ze przeżyją;-) no i nowa róża po pladze mrozowej w tym roku

-- 31 maja 2012, o 21:07 --
ostatnia to dalia, nie mam z nimi doświadczenia... mam nadzieję ze przeżyją;-) no i nowa róża po pladze mrozowej w tym roku