U mnie wszystkie zmarzły.Truskawki w moim rejonie dopiero kwitną

a czereśnie to wczesne są
 a czereśnie to wczesne są 

chętnie się podzielę, a będzie tego jeszcze sporo, to dopiero początek
 chętnie się podzielę, a będzie tego jeszcze sporo, to dopiero początek 

Słoneczko cudowne, złocieni zazdroszczę, chyba z pięć razy kupowałam takie co to niby wieloletnie miały być, a zawsze gdzieś się zapodziały i nie ma
  Słoneczko cudowne, złocieni zazdroszczę, chyba z pięć razy kupowałam takie co to niby wieloletnie miały być, a zawsze gdzieś się zapodziały i nie ma   A pieski, no cóż - one tak po prostu mają. Kiedy robiłam rabatki z wrzosami, mój ukochany piesio chodził za panią i co pani wsadziła, to on cap i rozerwał na strzępki! Wcześniej się napatrzył jak pani plewi i wnerwia się na chwasty, chyba mu się rośliny pomyliły. Na szczęście teraz jest już dorosły i zbyt poważny na takie harce. Pozdrawiam
 A pieski, no cóż - one tak po prostu mają. Kiedy robiłam rabatki z wrzosami, mój ukochany piesio chodził za panią i co pani wsadziła, to on cap i rozerwał na strzępki! Wcześniej się napatrzył jak pani plewi i wnerwia się na chwasty, chyba mu się rośliny pomyliły. Na szczęście teraz jest już dorosły i zbyt poważny na takie harce. Pozdrawiam  

Witaj Marta, wpadłam tutaj za Lukrecją. Czereśni zazdroszczę, miałam mieć w tym roku pierwsze wczesne ale mróz zwarzył a susza dobiła tak więc będę napawała się widokiem Twoich owocków. czytałam gdzieś w zielarskiej książce, że szypułki czereśni są na odchudzanie/temat dla mnie newralgiczny
 Witaj Marta, wpadłam tutaj za Lukrecją. Czereśni zazdroszczę, miałam mieć w tym roku pierwsze wczesne ale mróz zwarzył a susza dobiła tak więc będę napawała się widokiem Twoich owocków. czytałam gdzieś w zielarskiej książce, że szypułki czereśni są na odchudzanie/temat dla mnie newralgiczny  /.
 /.

Złocienie co roku sama robię szczepki więc na jesień chętnie się podzielę, a co do czereśni to bardzo ciekawe z tym odchudzaniem
  Złocienie co roku sama robię szczepki więc na jesień chętnie się podzielę, a co do czereśni to bardzo ciekawe z tym odchudzaniem  Ale w tym roku to raczej nie spróbuję bo będę mamą w tym roku po raz drugi, ale w przyszłym to nie wykluczone że wypróbuję
  Ale w tym roku to raczej nie spróbuję bo będę mamą w tym roku po raz drugi, ale w przyszłym to nie wykluczone że wypróbuję   A póki co to zapraszam do mnie na czeresieńki
  A póki co to zapraszam do mnie na czeresieńki 

och kochana gratulacjemartucham1 pisze:Witam Lukrecjo i Ewo u mnieZłocienie co roku sama robię szczepki więc na jesień chętnie się podzielę, a co do czereśni to bardzo ciekawe z tym odchudzaniem
Ale w tym roku to raczej nie spróbuję bo będę mamą w tym roku po raz drugi, ale w przyszłym to nie wykluczone że wypróbuję
A póki co to zapraszam do mnie na czeresieńki
 to orzeszków więcej , to teraz będą dwa słoneczka w domu
  to orzeszków więcej , to teraz będą dwa słoneczka w domu