DANUSIU teraz wszyscy mają tyle roboty ,że nie ma zbytnio czasu na łażenie ,. Każdy wraca do domu padnięty
Posiałam dzisiaj marchewkę ,pietruszkę dokończyłam wsadzać dymkę ,wysiałam także rzodkiewki . 1 grządka zapełniona Szczypiorek juz ładnie wschodzi, a pietruszka pozostawiona na zime całkiem skiepcaniała . Mam nadzieję ,ze jeszcze sie opamięta ,ale to była naciowa .
IZULKO SCHWARZE MADONNA tak jak Barcarole czy Astrid Grafin wszystkie są czarne w pąku nawet Burgund też ma podobne pąki . Każda z nich jest piękna z tym ,że Burgund i Scwarze Madonna długo trzymają kwiat zreszta Barcarole też Snieżynki są na prawdę niziutkie zresztą przylaszczka też jest niziutka
ANDRZEJU miło Cię widzieć No cóż jesteś zapracowany i widać tego efekty w Twoim ogródku do ,którego chętnie zaglądam
EWCIU mam tylko 1 sadzonkę przylaszczki i z tego mam 2 kwiatki . Teraz widzę ,że coś ta wypuszcza nowego
MAJU też dzisiaj zaglądałam i Kaptan mam w ogrodku . Nie ma za co pomoc sąsiedzka
Zakwitają ciemierniki mam trochę tych piękności. Niektóre różyczki z patyczków juz pokazują listki a ztare krzaczory dalej smacznie śpią . Ciekawe kiedy sie obudzą te niedżwiedzie z zimowego snu
.