i dorzucić - tylko, że jak wiadomo - liście w głowach sobie dorobicie

U mnie też liściaste niedaleko oczka rosną...duże dęby,wierzby i jeszcze sobie 4 klony dosadziłam
 U mnie też liściaste niedaleko oczka rosną...duże dęby,wierzby i jeszcze sobie 4 klony dosadziłam  
  ale zdj dziabnełam z ukrycia - dziwnie tak robić zdj czyjejś działki. Drzewek jest więcej w rządku, mają ok 3-4 metrów w naturalu i pięknie wyglądają wiosną. Ich właściciele co roku tną im przyrosty roczne, chociaz tego roku słabo zredukowali. Bo w tamtym, to niewiele gałązek zostało.
  ale zdj dziabnełam z ukrycia - dziwnie tak robić zdj czyjejś działki. Drzewek jest więcej w rządku, mają ok 3-4 metrów w naturalu i pięknie wyglądają wiosną. Ich właściciele co roku tną im przyrosty roczne, chociaz tego roku słabo zredukowali. Bo w tamtym, to niewiele gałązek zostało.

Ja swojej działki często nie mogę zdjęć popstrykać, ciągle kręcący się sąsiedzi. Tylko widzisz...ja często w różnych pozycjach je robię, na leżąco także.jdz11 pisze:Czułam się jak paparazziale zdj dziabnełam z ukrycia - dziwnie tak robić zdj czyjejś działki.
 . Wstydzę się że za świra mnie wezmą, nie mają pojęcia po co mi tyle zdjęć.
 . Wstydzę się że za świra mnie wezmą, nie mają pojęcia po co mi tyle zdjęć.   Co do brzózek, jak ci się tak podoba nie widzę problemu. W razie co..troszkę będzie więcej pracy przy oczku.
 Co do brzózek, jak ci się tak podoba nie widzę problemu. W razie co..troszkę będzie więcej pracy przy oczku.   . Różyczki dobrze okryj, może się uda.
 . Różyczki dobrze okryj, może się uda.  

gdybym miała taki areał jak Ty, to oohhh, ale bym nasadziła kwiatów

Do bani takie cięcie, lepiej za młodu przyciąć przewodnik na 2,5m i wyprowadzić koronkę, nie będzie tak brzydko uciachanego pnia.