Mój ogródek - KarolinaL
Wracaj i to szybciutko, przecież oprócz rododendronów możesz robic zdjecia innym pięknością.Ja jak miałam problem z wklejaniem zdjęć to prosiłam forumowiczów i tak krok po kroku doszłam do tego jak to sie robi . Potem porosiłam moją 14 letnią chrześnice i ona mi wszystko pokazała, a ja tylko zapisywałam i potem trenowałam. Nauczyłam sie przy okazji i zmniejszania i obróbki zdjęć i.Jak czegoś nie pamietam, to zaglądam do zeszytu i już jestem mądrzejsza.Spróbuj

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
Kochani, ja wiem jak sie wkleja, przeciez niejedno zdjecie z mojego ogrodka juz tu jest. To znaczy wiem jak sie wkleja z mojego komputera... Problem polega na tym, ze od kilku tygodni nie mam w domu internetu, jeszcze pare dni i bedzie mozna rozwiazac umowe z operatorem, bo nas wpuszcza w maliny, mowiac oglednie. A gdybym chciala wklejac w kawiarence internetowej, to po pierwsze nie wiem jak
(moze ktos wie?), a po drugie jest juz tego tyle, ze musialabym chyba spedzic tu caly dzien. No coz, poczekam jeszcze troche, a potem Was zasypie zdjeciami
Pozdrawiam!
Ludzie! Mam internet!!! Poprzedniego operatora pożegnaliśmy ozięble, teraz spróbujemy nastepnego
Trochę powolny, ale ważne, że jest. Ciekawe tylko jak dlugo będzie działał...
No to załączam pierwszą partię zdjęć ogrodowych, wszystkich, które zamierzałam Wam pokazać już nie warto, bo raz, że dawno nieaktualne, poza tym musiałabym chyba siedzieć całą noc
Zapraszam!!!

Strasznie wolno mi to idzie, ale postaram się w ciągu najbliższych dni nadrobić zaległości. Szkoda tylko, że jutro będę bardzo zajęta do wieczora, a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam. Ale teraz będę już częściej z Wami!
No to załączam pierwszą partię zdjęć ogrodowych, wszystkich, które zamierzałam Wam pokazać już nie warto, bo raz, że dawno nieaktualne, poza tym musiałabym chyba siedzieć całą noc
Zapraszam!!!

Strasznie wolno mi to idzie, ale postaram się w ciągu najbliższych dni nadrobić zaległości. Szkoda tylko, że jutro będę bardzo zajęta do wieczora, a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam. Ale teraz będę już częściej z Wami!
-
Erazm
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne te kwiatki w Twoim ogródku. 
Co do zdjęć przeczytaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=2844 i zaznaczaj miniaturkę. Będzie łatwiej.
Co do zdjęć przeczytaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=2844 i zaznaczaj miniaturkę. Będzie łatwiej.
Pozdrawiam Andrzej.
Ależ proszę, z przyjemnością. Niestety dziś mam na to dość mało czasu, ale zobaczymy ile się da. Przy okazji przedstawiam kilka nowych nabytków. Wiecie co, jak jest jakiś kiermasz ogrodniczy, to powinno się mnie zamknąć w domu pod kluczem, albo wypuścic, ale bez pieniędzy. Byłam niedawno... skusiłam się między innymi na klonik palmowy (wymarzony od dawna) i perukowiec. A naparstnica na ostatnim zdjęciu nie mam pojęcia skąd się wzięła! Strasznie ją lubię.

Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie