Te pierwiosnki uzyskałam z siewu i całkiem sporko ich miałam
ale piesek je zadreptał

Moniczko posadziłam trzy sztukiMonia68 pisze:Chyba musiałaś ich sporo posadzić?Irysa bucharskiego dostałam od znajomej- w tym roku zakwitł i tak mi się spodobał, że dokupię
Kombinowałam podobnie jak Tyheliofitka pisze:
żabciu kochana, zaraz skradnę Ci tę fotkę i wkleję do swojego wątkuZeszłej jesieni kupiłam identyczne tulipanki i posadziłam je podobnie, jak ty koło siebie
...Czy zwróciłaś uwagę, że te ciemne mają pomarańczowe wykończenie? Pozostałe tulipany fantastyczne, szczególnie ten "uzbrojony po zęby"
Celinko kochana jesteśtrzynastka pisze:Kochana Dzidziu nie wiem co mam zacząć podziwiać czy te cudne tulipanki czy iryski czy narcyzy wszystko cudne ale najfajniejsze są te pomarańczowe postrzępione tulipanki

Witaj w moich progachamadea pisze:ostatnia fotka jest magiczna.....![]()

Gosiu może nam się udagosia07 pisze:Dzidziu śliczny rh .Ja też bardzo bym chciała żeby zagościły u mnie w ogródku na stałe.
wmx pisze: te iryski też bardzo mnie zaciekawiły.Długo kwitną?
Na białym pełnym widzę, że coś zaczyna się dziać, ale różowy suchy patykIgnis05 pisze:Dzidziu, Mam takie pytanko, czy Twoje hibiskusy dały już jakiś znak, że żyją.![]()
Bo mój stoi jak suchy kij i nic. Tak samo glicynia.![]()
Marylko u mnie też szleją te "gadziny" dlatego rzuciłam się narcyzki na razie tych nie ruszająmaryla73ab pisze:u mnie szaleje nornica chyba wszystko będzie pomieszane i sporo ich ubędzie...
Nie kwitły i po jakims czasie jak zobaczyłam cały rh w pąkach to teraz żałuję, że nie wziełam innych kolorkówAdasko pisze:Rzeczywiście jak na biedronkowe Rh to bardzo ładne. Dzidziu, kupoiwałaś od razu kwitnące czy nie

Mogłaś jeszcze pomyśleć o mnie i kupić parę okazówZabeczka101059 pisze:Nie kwitły i po jakims czasie jak zobaczyłam cały rh w pąkach to teraz żałuję, że nie wziełam innych kolorków