Nasze początki z ogrodnictwem ;P czyli kawałek ziemi w ROD :

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze początki z ogrodnictwem ;P czyli kawałek ziemi w ROD :

Post »

Życzenia dla uroczej jubilatki, tort fantastyczny ;:138

Życzę z całego serca, żeby paliki geodetów ominęły Waszą działkę... :)
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

a moja świeża studentka.... to wiecie co przeżywam... te imprezy studenckie....
Ucałuj malutką od nas :D
a zmianami w ogrodzie się nie przejmuj. Nie widziałam jeszcze ogrodnika, który by powiedział, że jego ogród jest ukończony na 100% i że nic już nie zmieni :D A Ty dopiero zaczynasz. Problem się robi wtedy, gdy zaczyna brakować miejsca a jeszcze tyle rzeczy chciałoby się posadzić....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dla uspokojenia powiem, że ja też mam na działce zimowity i inne, nie zamierzam ich usuwac tylko zabezpieczac płotkiem, donicą i nie zrywac z dzieckiem kwiatów. Znacznie gorsze są cisy ponieważ mają czerwone owoce.
Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Jubilatki, ona jest piękna.
Krysia
Pozdrawiam Krystyna
Stachu 1956

Post »

Widzę po przekroju tortu ,że była rozkosz do podniebienia .Pozdrowienia dla jubilatki .
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p
Od: 22 mar 2011, o 12:43

Post »

Dziękuje za życzonka- przekazane!!!
wczoraj pogoda piekna wiec wybralam sie z Córą na działeczkę jakos mój aniołek byla naprawde grzeczna i dała poporacował Mamusi ;:138 ;:138
ja skonczylam miejsce na skalniaczek- choc obrzeza mi sie skonczyły...ale miejsce juz mam, przekopane odchwaszczone i jak widac na fotkach :))
Jagusiu- milo mi było Cie poznać!!i (NIE)Dziękuje za kwiaty i fatyge dostarczenia!!!było ich mnostwo.. ;:63 ;:63 wszystkie posadzone!! ;:196
wklejam zdjecia z wczorajszego wypadu :uszy
http://tinypic.com/?t=postupload
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

na razie tyle :))
mysle ze jak sprawa działkis ie wyjsni to pierwsze co zrobimy to pojedziemy po żwir kwarcytowy na ściezke i skalniak!!!
bo beznadziejnie to wyglada ;:180
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
gawronka
200p
200p
Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A jak "pomiary"?
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Cały czas nic nie wiecie? Jakie to denerwujące musi być :evil:
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Nom, najgorsze to w takim zawieszeniu żyć....
Oby się przyjęły, ale skalniaki trudno uśmiercić :;230
Szkoda, że nie zdążyłyśmy pogadać, ale być może na najbliższym spotkaniu forumków... co prawda nie jestem na 100% pewna czy będę, ale... na 90%
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p

Post »

każdy mówi co innego generalnie wszyscy twierdza ze druga działka od nas ma byc likwidowana do połowy wiec trzy działki zostaja my w środku- ale jakos takiej potwierdzonej decyzji nie ma ;:180
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kamma
500p
500p
Od: 25 gru 2010, o 18:32

Post »

Dopiero do Was trafiłam ,dzięki pracy działka wygląda coraz piękniej i tak się zastanawiam co wy byście bez głównej ogrodniczki zrobili -nic kto by robaki łapał to wielka pociecha dla rodziców. :uszy
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p

Post »

kamma pisze:Dopiero do Was trafiłam ,dzięki pracy działka wygląda coraz piękniej i tak się zastanawiam co wy byście bez głównej ogrodniczki zrobili -nic kto by robaki łapał to wielka pociecha dla rodziców. :uszy
Kamma witaj :)miło mi ze postanowilaś mnie odwiedzic i zobaczyc nasz balagan ;P
a to ze główna dowodząca tam rzadzi to chyba każdy w rodzinie juz wie ;:108 ;:108
Co rano jest tekst:
idziemy na dzialeczke ???proszeeeeee !!
będę sie bawic , łapać dodonice, śimaki i mjówti :D :D

jeszcze jak zamontujemy jej huśtawkę to bedzie wtedy szał!!
zapraszam częsciej :wit :wit
my sniadankujemy i zmykamy popracowac i polenic sie troszke :wit :wit :wit :wit na działeczke oczywiscie!
miłego dnia Kochani :wit :wit
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

kamma pisze:Dopiero do Was trafiłam ,dzięki pracy działka wygląda coraz piękniej i tak się zastanawiam co wy byście bez głównej ogrodniczki zrobili -nic kto by robaki łapał to wielka pociecha dla rodziców. :uszy
Jak byłam mała, miałam może 3-4 latka, to z dziadkiem chodziłam w kartofle stonkę zbierać..... dopiero po jakimś czasie się zorientowali, że ja zamiast do butelki je wrzucać, tak jak dziadek, to wszystkie do buzi i podobno ze smakiem wsuwałam .... [pewnie myślałam, że skoro dziadek tak zbiera to muszą być dobre...]

pozdrówka robaczkowe ;:109
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p

Post »

Jagusia pisze:
Jak byłam mała, miałam może 3-4 latka, to z dziadkiem chodziłam w kartofle stonkę zbierać..... dopiero po jakimś czasie się zorientowali, że ja zamiast do butelki je wrzucać, tak jak dziadek, to wszystkie do buzi i podobno ze smakiem wsuwałam .... [pewnie myślałam, że skoro dziadek tak zbiera to muszą być dobre...]

pozdrówka robaczkowe ;:109
o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 dobre dobre!!!
fuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!no wiesz nie spodziewałabym sie w życiu ze tak można- ale dziecieca wyobraznia jest niemierzalna!!!!

choc z drugiej strony mam nadzieje ze mojed dziecko nie zjada tych dodonic, śimaków i mjówtów za moimi plecami brrrr na samą myśl!!! ;:224
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p

Post »

witajcie
na początek info miesiąca!!
Z O S T A J E M Y !!!!!!!!

u sąsiada przecinaja dzialkę, takze było blisko ale paliki wbite i zostajemy!!!!!!

[/size]

cały wczorajszy dzionek zaliczony na dzialeczce- rozpoczełam walke z mleczami i wszystkie cholerstwo kwitnące wykopałam- działka wyglada jakby dziki ją zryły- ale poki nowego trawnika nie załozymy to będę je wykopywac ;:180 ;:180
wkończylam miejsce na skalniak- poczestowałam sie zgodnie z propozycja kwiatkami od sąsiada i troche juz posadzilam zobaczymy co z tego wyjdzie:))
zaczeliśmy tez rozciągac siatkę jeszcze połapac trzeba porzadnie i nie bedzie tragedii- jaka nams ie wydawała po rozłozeniu wstępnym :? :?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

moja miejscówka wypoczynkowa
Obrazek
kawusia oczywiscie musi byc!!
Obrazek

widoczek na samolot:)
Obrazek
Obrazek
Dzięki za kciukasy!!!
Awatar użytkownika
gawronka
200p
200p
Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Huuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaa :heja :tan :uszy
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”