Witam,
po raz pierwszy zagladam do Twojego wątku i odrazu sie ośliniłam.
Hibiskusy przepiękne, najbardziej mnie interesują egzotyczne roślinki dlatego Twoja Strelicja jest na pierwszym miejscu( zdradać gdzie kupuje sie takie cudności i co trzreba zrobic żeby tak kwitła).
Wypatrzyłam mnustwo szczepionych kaktusów, widze że nie skonkretyzowałaś swojej kolekcji co mi się bardzo podoba.
Nino masz tyle pięknych kwiatów, że nie wiadomo od którego zacząć pochwały Naprawdę wszystkie mi się bardzo podobają i z przyjemnością kilka bym przygarnęła, ale z gwarancja, że u mnie przeżyją powiedz mi, czy prezentowany przez Ciebie wilczomlecz ma białe kwiaty ? bo do tej pory spotykałam tylko takie o różowym wybarwieniu ?
Agatko06, Elu , Renatko , Trzynastko ,Jolu , Julitko ( strelicje kupiłam 2 lata temu na Giełdzie kwiatowej we Wrocławiu ), Tija- Elu ( wilczomlecz ma białe kwiatuszki , różowy aktualnie nie kwitnie ) , dziękuję bardzo za wizytę u mnie i pochwały dla moich kwiatuszków
Cieszę się że moje kwiatuszki Wam się podobają
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Tak wam się wszystkim udają te storczyki, a mnie na sam dźwięk tej nazwy ogrania przerażenie Tzn. nigdy nie miałam storczyka, ale robi wrażenie rośliny wymagającej, więc się na razie nie skuszę