Ogródek Gosi cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek Gosi cz. 3

Post »

O to niebieskie też zapytam :D :wink:
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Astry są śliczne, ale fajnie byłoby gdybyś dała ich więcej zdjęć.
Mimo deszczowej pogody Twój ogród nadal jest promienny i słoneczny.
Awatar użytkownika
Rybkaa
200p
200p
Od: 15 lip 2010, o 15:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

w LM kupiłam ostatnio biały zestaw cebul-ja dopiero zaczynam szaleć z kwitnącymi i praktycznie pozamawiałam same kolorowe a nic białego :D
Obrazek

a rolborderów nie impregnujesz?-moja córka miała mi w wakacje pomalowac 2 szt i oczywiscie kicha i tak myślę czy nie dać surowe

nasza suka to wszedzie gania-od poczatku nie nauczona-jak sie rozpędzi to roslinki na skalniaku nie maja szans :(
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Izuś, okazuje się, że ja takie tonacje też bardzo lubię. :D U mnie w przewadze róż, fiolet i biel.
W żywopłocie rosną brabanty, bardzo wybujały odkąd skoszoną trawę podsypuję pod ich nóżki.

Aniu, czy chodzi Wam o to wysokie za żywopłotem? To jałowiec chyba spartan, albo obelisk. Niestety nie pamiętam, kupowałam 8 lat temu. Chyba, że chodzi wam o kwiatki, ale one nie są niebieskie tylko białe i są to astry :D

Przemku, u mnie pogoda jest idealna, nie za gorąco, nie za zimno. W sam raz na prace ogródkowe, no może budowlane, bo dzisiaj kończyłam chodniczek.
Niestety więcej zdjęć astrów na ten moment nie mam. Może jutro coś wkleję. Za to pokażę moje śmierdziuszki.

Rybko, ja impregnuję wszystko, tylko nie zawsze jest czas. Te rolbordery były postawione na szybko, bo mój pies ma tam ścieżkę i jak zawracał łamał mi roślinki. A nie wiesz czy są jakieś róże w LM.

Mój chodniczek. Jestem z niego bardzo dumna. To pierwsze tego typu dzieło. Ciekawe co powie m. jak wróci
Obrazek

Obrazek

No i śmierdziuszki.
Obrazek

Obrazek

Najbardziej lubię te. Mają malutkie kwiatuszki, ale za to ich burzę
Obrazek
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

A przy tym chodniczku to ja hosty widzę :) Tak cieniście, mało miejsca trochę, ale hostowe maluchy się pomieszczą...No dobrze, a co tam będzie? :D
Awatar użytkownika
riane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lut 2008, o 12:02

Post »

Chodniczek full-profeska. Oby tylko spodobał się czworonogowi :D
Agata
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

Oooo, zaimponowałaś mi :) wyszło pięknie, a pod płot pewnie żurawki?
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuś, właśnie chciałam hosty i żurawki, ale pomyślałam, że pies mi zniszczy. Jednak zostawiłam trochę miejsca. Tylko nie wiem jakie małe hosty. Najgorsze w naszych sklepach jest to, że nie można w danej chwil dostać tego co się chce i sprzedawcy nie wiedzą co sprzedają.

Agatko, podoba Ci się? Teraz mogę się wynajmować do roboty :;230
A pies przyjął chodnik z oporami. Obraził się na mnie. Dopiero jak przeprowadziłam go po nim, teraz od czasu do czasu biega. Może się przyzwyczai.

Basiu, dziękuję :oops:
Na razie pod płotem posadziłam macierzanki i inne zadarniacze, ale Marta poddała mi myśl o hostach, ale nie wiem jakich.
Awatar użytkownika
ursulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 paź 2009, o 23:12

Post »

Gosiulek - świetny chodniczek! Nie mam pieska, ale kiedyś gdzieś czytałam, że to bardzo dobry patent dla posiadaczy piesków. Taki gamoń wręcz MUSI biegać wzdłuż płota i wygniata co popadnie. A tak - ma chodniczek. I pazurki mu się ścierają :D
Wykonanie super i kolorek pasuje... Warto pokazać w wątku o zwierzaczkach :D
Mam wielką uciechę, że zrobiłaś to całkiem sama samiutka - bo, jak wiesz, ja też tak robię!!!

Pozdrówki - Ula
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Też jestem pełna podziwu ;:180 a, że chodniczek wykonany, znaczy pogoda była ;:3 u nas to dzisiaj tylko kalosze i parasol by sie zdały.
A może, jak piesek tak niechętnie podchodzi do nowej dróżki, to nie będzie tamtędy biegał :roll: tylko przechadzał się z gracją :lol:
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ula, właśnie wiedziona Twoim i jeszcze jednej naszej koleżanki forumowej przykładem zdecydowałam się na ten czyn :D
Stwierdziłam, że jak Wy potraficie to i ja.
Zostało mi do wykonania jeszcze jedno miejsce, ale tam użyję kostki brukowej, a znią to większy problem jak wiesz, bo jest nie równa. A ja nie mam gumowego młotka do poskromienia jej. :(

Jolu, pogoda była wspaniała. Wczoraj było bardzo ciepło, dzisiaj trochę chłodniej. Tylko wieczory już bardzo zimne. Ale nadają poprawę pogody. Następny weekend ma być cieplutki i słoneczny.
Awatar użytkownika
Rybkaa
200p
200p
Od: 15 lip 2010, o 15:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hej :D na razie róż w LM nie ma -to znaczy świeżej dostawy tylko jakies niedobitki-

piesek na pewno szybko się przyzwyczai do ładnej ścieżki-pracuś z ciebie,ze ho ho :D a ja juz powoli tłumaczę ,ze jak ogród bedzie całkiem zrobiony to nie będzie już takich wygłupów z piłka czy patykiem :evil:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
magos13
500p
500p
Od: 2 lut 2010, o 18:37

Post »

Super robota. Mój m też Cię pochwalił. A o psa się nie martw, przywyknie , tak jak moja, i będzie latał aż się będzie ...
Napisałabym 'kurzyło' ale przecież nie będzie się kurzyło.
Pozdrawiam. Gosia
Awatar użytkownika
Fabi 12
1000p
1000p
Od: 18 sty 2010, o 21:20

Post »

Małgosiu - super Ci wyszedł ten chodniczek, ale nie pokazuj swojemu M , że możesz wszystko robić sama , Ja tak mam , i właśnie sama muszę tapetować sypialnie. Ale to już inna bajka. ;:224

Zauważyłam u Ciebie , że pod Tamaryszkiem ukrywasz Sosnę " Fastigiatę" ?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu chodniczek pierwsza klasa, zdolniacha jesteś, ale namęczyłaś na pewno niesamowicie :shock: Piesek będzie miał teraz królewską ścieżkę...to tak jakbyś mu czerwony dywan rozłożyła, tylko bardziej trwały, bo na warunki zewnętrzne :wink: :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”