Mój ogród -mój raj cz.1
Re: Mój ogród -mój raj cz.1
Pomidory i ogórki podlewam tym wężem widocznym na zdjęciu, na końcu którego jest końcówka którą można regulować strumień wody.
Wąż wisi na lince do której są przywiązane sznurki, którymi są podwiązane pomidory.
Zdziwiło mnie to pytanie, jak również dlaczego skopiowałaś moje zdjęcia i wstawiłaś w swoją wiadomość.
Wąż wisi na lince do której są przywiązane sznurki, którymi są podwiązane pomidory.
Zdziwiło mnie to pytanie, jak również dlaczego skopiowałaś moje zdjęcia i wstawiłaś w swoją wiadomość.
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko lilie i liliowce ślicznie Ci kwitną , mam takie same. Ale jak zobaczyłam Twoje róże to oniemiałam z zachwytu
.

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- marzena06
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Witajcie
Krysiu mnie także podoba się ten kolorek liliowca ale sama nie wiem skąd sie mi on wziąlł ,ponieważ rośnie w jednej kepie z innym kolorkiem
Danusiu moje liliowce rosną na południowej wystawie i jak widać nieżle sobie radzą ,ale lepiej Ty mi powiedz coś o Twoich powojnikach ,bo śą piękne
Jolu i Twoje liliowce sie rozrosną zobaczysz sama w przyszłym roku
Grapesz zastanawiam sie jak faktycznie masz na imie
Bogusiu natomiast Ty masz wspaniałą kolekcje liliowców

Krysiu mnie także podoba się ten kolorek liliowca ale sama nie wiem skąd sie mi on wziąlł ,ponieważ rośnie w jednej kepie z innym kolorkiem
Danusiu moje liliowce rosną na południowej wystawie i jak widać nieżle sobie radzą ,ale lepiej Ty mi powiedz coś o Twoich powojnikach ,bo śą piękne
Jolu i Twoje liliowce sie rozrosną zobaczysz sama w przyszłym roku
Grapesz zastanawiam sie jak faktycznie masz na imie

Bogusiu natomiast Ty masz wspaniałą kolekcje liliowców

Dziękuję za podpowiedź kiedy mogę uciąć wierzchołek pomidorów.
W obecnej chwili nie sa zbyt wysokie, ale w sierpniu już na pewno sięgać będą sufitu szklarni. Grona robią się coraz cięższe i należy je chyba podwiązać, podeprzeć, by gałązka sie nie złamała.
Takie pomidory mam pierwszy raz. W poprzednich latach miałam małą szklarenkę i długo mi dorastały do wysokości mojego wzrostu tj. do około 150 - 160 cm.
Ładne masz lilie. Moje mają jeszcze pąki.
W obecnej chwili nie sa zbyt wysokie, ale w sierpniu już na pewno sięgać będą sufitu szklarni. Grona robią się coraz cięższe i należy je chyba podwiązać, podeprzeć, by gałązka sie nie złamała.
Takie pomidory mam pierwszy raz. W poprzednich latach miałam małą szklarenkę i długo mi dorastały do wysokości mojego wzrostu tj. do około 150 - 160 cm.
Ładne masz lilie. Moje mają jeszcze pąki.
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Pochodziłam po Twoim ogrodzie, pooglądałam cudne kwiaty
, szczególnie wpadła mi w oko róża o lekko fioletowej barwie, czy to faktyczny kolor czy lekkie przekłamanie aparatu
Lilii i liliowców nie będę chwalić bo nie dobiorę odpowiednich slow żeby opisać piękno Twojej kolekcji

Lilii i liliowców nie będę chwalić bo nie dobiorę odpowiednich slow żeby opisać piękno Twojej kolekcji
- marzena06
Witaj Beatko miło że wpadłaś,tak ta róża ma taki kolor lekko fioletowy ,a żebyś wiedziała jak ona pachnie 

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marzenko- dlugo mnie nie było bo sie urlopowałam
ale jestem i pomalutku nadrabiam zaległości, piękne masz róże i lilie i liliowce super jest co oglądać,
u mnie ciągle leje dobrze , że urlop się skończył
pozdrawiam papa

u mnie ciągle leje dobrze , że urlop się skończył
pozdrawiam papa
-
- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
I ja tu byłam - sąsiadko

A ten biały liliowiec .........znasz może jaka to odmiana ?
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marzenko sporo uzbierałaś liliowców - jest okazja popatrzeć na różne kolory.
Mnie podobnie jak Annę zainteresował biały - wiesz ja mam takie skrzywienie życiowe a może wadę wzroku że najpierw widzę białe
a potem resztę. Nie mam ani jednej białej lilii a liliowca pierwszy raz takiego widzę - szczęściara z Ciebie.
Oj kusi mnie aby go mieć.
Mnie podobnie jak Annę zainteresował biały - wiesz ja mam takie skrzywienie życiowe a może wadę wzroku że najpierw widzę białe

Oj kusi mnie aby go mieć.
- marzena06
Już jestem
Witajcie Krysiu Aniu- ten biały liliowiec to Arctic Snow ,a lilia biała to lilia św.Józefa ,mam je pierwszy sezon nie spodziewałam sie że tak pięknie zakwitną.Musze trochę nadrobić zaległości i powklejać kolejne zdjecia ,ale najpierw zaprawy....

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko w takim razie pracuj ostro i wracaj do nas z nowymi fotkami.
Miłej pracy życzę bo wiem jak bardzo jest czasochłonna - sama też sporo zaprawiam.
Miłej pracy życzę bo wiem jak bardzo jest czasochłonna - sama też sporo zaprawiam.
Czekam na zdjęcie lilii tygrysiej białej