Mój ogród -koci raj.

Skalnica w pełni kwitnienia. Uwielbiam ją, mimo,że poogryzana..Muszę nad nią czuwać, bo rosnie pod brzozą, która spija całą wodę. U nas sucho pod drzewami. Nie było porządnego deszczu od 1,5 miesiąca. Parę dni temu musiałam mocno podlać pod krzakami.

Szaleją astry. Pełno wokół nich motyli i pszczół.

W lipcu odkryłam jakieś zapomniane cebulki accidantery w garażu i posadziłam je. Ta była posadzona w normalnym terminie i jeszcze kwitnie. Te późniejsze mają pąki. Mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć. Muszę chyba bardziej zmniejszyć zdjęcia.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też miewam w ogródu rezydentów
no cóż kociamiętka ściąga okoliczne kotki.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Re: Mój ogród -koci raj.
Dzisiaj uzbierałam 12 worów (wielkich!!) liści. najpiękniejsze były te z klonu palmowego. Pięknie czerwone aż żal było je niszczyć. O orzechu włoskim nie wspomnę,tyle było sprzątania ale po dzisiejszych przymrozkach pewnie ogołoci się do końca.
Smutno mi. Nadchodzą najgorsze miesiące. Szare, deszczowe lub moźne i białe. Byle do wiosny!

Smutno mi. Nadchodzą najgorsze miesiące. Szare, deszczowe lub moźne i białe. Byle do wiosny!
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
jesteś lepsza, bo pozbierałaś u mnie leżą, mam nadzieję, że będzie bezwietrznie 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Witaj DANGAR, miałem przyjemność pospacerować po pięknym, dojrzałym już ogrodzie. Z wielką przyjemnością zajrzę Tu ponownie.
Witaj Dangar, po raz pierwszy odwiedzam twój ogród, jest piękny, dużo ciekawych iglaków, wspaniałe piwonie oraz wiele innych pięknych roślin, całość tworzy uroczy, zielony busz, lubię takie klimaty a na brak miejsca też cierpię. Co do zwierzątek a zwłaszcza kotków to też mamy ich na działce kilka, całą tę menażerię bardzo lubimy.
- ursulka
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
No, nareszcie Cię znalazłam! Dangar - czyżby Danusiu (?) - ogród przecudnej urody!!!! Klimat z tej samej bajki co mój ogród, ale Twój jest dojrzalszy i - co najważniejsze - o wiele porządniejszy. Zadbany i całkiem dorosły! A koty? - brak słów! Mój Maniek czułby sie tam jak w raju! Nastepnym razem będę pytać o różności - dzisiaj tylko zajrzałam i cieszę się, że Cię znalazłam
A co do znajdowania Cię - zamieść proszę swój link w stopce, to łatwiej będzie Cię znaleźć
! jeśli nie wiesz, jak to zrobić, to już piszę (też się niedawno nauczyłam
). Na górze strony jest "Profil". Musisz tam wejść i kliknąć znów na "profil" , a tam na "podpis". Po prawej otworzy się okno, w którym możesz wpisac to, co chcesz żeby było widoczne na dole Twojego każdego postu. A żeby było aktywne połączenie do Twojego wątku, trzeba tam wpisac takie coś: Mój ogród - koci raj , gdzie XXX to skopiowany adres do Twojego wątku (jest na górze strony, na tym najwyższym szarym pasku, trzeba go skopiowac i wkleić zamiast XXX). I wtedy w stopce ukaże się: Mój ogród - koci raj (w niebieskim kolorze).
Powodzenia i daj znac jak Ci idzie! Ula

A co do znajdowania Cię - zamieść proszę swój link w stopce, to łatwiej będzie Cię znaleźć

Powodzenia i daj znac jak Ci idzie! Ula
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Rabatki już wyglądały wspaniale a po przeróbce pewno wiosną trudno będzie ich poznać.
A kociaki jeszcze więcej będą miały miejsca do schowania się wśród roślin.
Będzie pięknie, oby tylko do wiosny.
A kociaki jeszcze więcej będą miały miejsca do schowania się wśród roślin.
Będzie pięknie, oby tylko do wiosny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ursulka
Danusiu gdzie jesteś? Co u kotków???
- ursulka
Danusiu ! Zagladam i zagladam - podziwiam ogród i szukam kotków
Spróbuję je policzyć hi hi