Saga rodziny moderatorów ;)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No moje Panie dobrze, że w tej chwili nie czyta Was moja żona. Oj mogłaby zmienić zdanie na niektóre sprawy. Wierzcie mi jednak , że mężczyzna to jednak człowiek i to nienajgorszy.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Musiałbym ją zarejestrować jako nowego użytkownika bo troszkę by to było śmieszne gdyby pod wypowiedziami Yaro była kobieta. W sumie mamy podobne zdania i poglądy na wiele spraw to myślę, że jest dobrze tak jak jest. Żonę ewentualnie pokaże na wiosennych fotkach z naszym synkiem.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zaraz, chwileczkę, kaczka jest już zajętalila31 pisze: Ja mogę się przebrać za kaczorka (kaczusię) (...)

No chyba, że będzie to kaczka - bliźniaczka

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Błagam! Tylko nie to.Nalewka pisze:Zaraz, chwileczkę, kaczka jest już zajętalila31 pisze: Ja mogę się przebrać za kaczorka (kaczusię) (...)Zgodnie z moim avatarem to ja ciągle zrywam się do lotu...
No chyba, że będzie to kaczka - bliźniaczka

Ja Ci uszyję jakiś fajny kostiumik, np. owieczki - tylko nie rób powtórki z rozrywki.

- Admiiin
- Przyjaciel Forum
- Od: 6 wrz 2006, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To rejestruj Żonę, nie ma sprawy , będzie nam bardzo miło jak się zacznie też udzielać tu.Yaro32 pisze:Musiałbym ją zarejestrować jako nowego użytkownika bo troszkę by to było śmieszne gdyby pod wypowiedziami Yaro była kobieta. W sumie mamy podobne zdania i poglądy na wiele spraw to myślę, że jest dobrze tak jak jest. Żonę ewentualnie pokaże na wiosennych fotkach z naszym synkiem.
....no chyba, że masz jakieś powody aby nie czytała tu za dużo np. Ciebie hi hi

---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info