Leśny ogród Moni68 cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Moniko, śliczna jest azalia Persil, bardzo lubię białe kwiaty.
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Moniś - a my zmówiny AZALIOWE zrobiłyśmy.
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Moniko! Kupiłem dziś bożykwiat. Czy on może być posadzony w słońcu? Widzę, że Twój jeszcze kwitnie. Bodziszek popielaty ma piękne kwiaty z ciemnym oczkiem. Podziwiałem je też u Gabrysi. No to będziemy się mogli w przyszłości powymieniać bodziszkami, bo moje też czekam, aż się rozrosną :)
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

hosty i różaneczniki przepiękne ,bardzo im chybz dogadzasz
Awatar użytkownika
Atka-a1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2009, o 09:58

Post »

Moniko, masz przepiękny ogród, a Rododendrony wspaniałe. Rośliny odwdzięczają się Tobie za czas im poświęcony.
Będę tu często zaglądała i zapraszam do siebie.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Monia piękne żurawki i hosty o bodziszkach nie wspomnę :D
Deszczyku i słoneczka. :wink:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Leśny ogród Moni68

Post »

Moniko,przeszedłem się po Twoich leśno - kwiatowych włościach.Pięknie to wszystko wygląda.Widzę,że rośnie Ci partyzant,kopie doły,buduje szałasy,nic tylko partyzant.Dobrze,że lubi chodzić do przedszkola.Pozdrowienia.Ryszard
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Moniko, mnie tym razem na drugim planie za Żurawkami urzekł Bodziszek-śliczny :wink:

A o Żurawkach nie wspomnę ;:109
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Moniko, przeczytałem u Maji, że kupiłaś piwonię białą. Muszę Cie zmartwić - one słabo kwitną między drzewami. Kiedyś mieszkałem na Bielanach. Tam właściciele mieli mnóstwo piwnii, ale kwiatów jak na lekarstwo. Wziąłem od nich jedną i u mnie zakwitła już następnego roku. Posadź je w jak najjaśniejszym miejscu, jakie masz.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochani, witam Was serdecznie :D :D
Dziękuję Wam za odwiedziny i miłe słowa :) Wczoraj miałam przemiły dzień- najpierw spotkałam się z Mamą z okazji Dnia Matki, a potem sama świętowałam :) Od Pawełka dostałam dwie róże rabatowe- Pastellę i białą, nazwa w tej chwili wyleciała mi z głowy, ale później sprawdzę. M opowiadał, jaki ubaw mieli w ogrodniczym, bo Pawełek cały czas dopytywał, czy aby na pewno będą jasne kwiaty, bo "moja mama lubi pastelowe" :lol: :lol: Poza tym było upalnie, a to bardzo lubię :) Dzisiaj też chyba będzie gorąco, zapowiadali straszne burze w nocy i zmianę frontu, ale nic takiego nie miało miejsca- na szczęście :)

Jacku, u mnie bożykwiat rośnie pod dębem, ale ma sporo słońca. Dęby późno rozwijają liście, więc co najmniej do połowy maja rośnie praktycznie w słońcu. Latem jest go zdecydowanie mniej i w zasadzie jest to świetlisty cień.
Bodziszki chyba czują się dobrze, ładnie rosną, sądzę więc, że w przyszłym roku będę mogła się z Tobą nimi podzielić :)
Dziękuję za uwagi dotyczące piwonii. Wiedziałam o tym wcześniej, ale szczerze mówiąc nie zastanowiłam się kupując :lol: :lol: I teraz mam problem :lol: :lol: Tym bardziej, że powinny rosnąć w jednym miejscu przez wiele lat... Dzisiaj będę sadzić, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć dobre miejsce :)

Ewo, dziękuję :) Staram się im dogadzać :)

Atko, dziękuję za wizytę i miłe słowa :) Z przyjemnością zajrzę do Twojego ogrodu :)

Iduś, dziękuję :) One tak dobrze rosną na oborniku :lol: :lol:

Rysiu, bardzo Ci dziękuję :D Rzeczywiście partyzant :lol: :lol: W sobotę w przedszkolu organizują Święto Rodziny i dziemy na piknik. Będą występy dzieci z okazji Dnia Matki i Ojca :) Wczoraj bardzo się wzruszyłam piękną piosenką zaśpiewaną przez Pawełka- jak stwierdził- zamiast życzeń :) Pozdrowienia dla Małżonki :)

Dziękuję, Ewuniu :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Moniś :D wspaniały prezent dostałaś od Synusia :D a jak słoneczko małe chciało sprawic Ci przyjemnośc i kategorycznie żądało ulubionych kolorków mamusi :D
Awatar użytkownika
LILA 51
1000p
1000p
Od: 14 maja 2008, o 21:48

Post »

Moniko, u Ciebie jak zawsze pięknie. Bardzo mi się podoba zdjęcie z azalią Persil i ten muchomorek w tle .
Karmnik dla ptaków pomysłowo zrobiony.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Piękne azalie ,żurawki ,hosty i cała reszta .
Widać na forum zaczyna panować ,,żurawkomania,,-kolejne miłe choróbsko . :wink:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Moniko bardzo się cieszę że miałaś piękny dzień .
Ja od jednego z synów od młodszego dostałam powojnik ciemno-niebieski o pełnych kwiatkach a od średniego bukiet do wazony . Najstarszy też nie zapomniał o mamie choć akurat tym razem nie dostałam kwiatów tylko wodę toaletową która uwielbiam .
Genia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Aguś, bardzo cieszę się z tych róż :) Przede wszystkim dlatego, że to świadomy wybór Pawełka. Bardzo lubię róże, ale nie wiedziałam, jak u mnie będą rosły...sąsiadka ma od lat, ale dosyć mizerne, niemalże miniaturowe. W ubiegłym roku posadziłam cztery na próbę- rosły, kwitły, a i zimę dobrze przetrwały. Może to po prostu nowsze domiany? W każdym razie cieszę się bardzo, bo mam już sześć :lol: :lol:

Liluś, bardzo dziękuję :) Ten muchomorek jest okropny, ale nie mogę tego mówić głośno, bo to moje dziecię znosi tego typu rzeczy do domu :lol: :lol: Ma jeszcze żabkę, ślimaka i sarenkę :lol: :lol: Karmnik zrobił M :)

Jolu, dziękuję :) Żurawki bardzo lubię, są piekne i dobrze u mnie rosną. To zdrowa choroba :wink: :lol:

Gieniu, dostałaś piękne prezenty od swoich Synów :D Ten dzień jest taki wzruszający...
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”