Jolu na tym zdjęciu są laki na razie 3 kolorki się rozwinęły nie wiem czy będzie więcej

Witaj Danusiu dzięki za odwiedzinyKDanuta pisze:Geniu susza wszystkim daje w kość a u Ciebie ogród
jak oaza na pustyni istny raj, gratuluje![]()
Asiu podpowiem Ci jak ja robię bo jak naprawdę trzeba postępować z cebulkami tulipanów to nie wiem .joannna pisze:Ja już swoje wykopałam ,jako poczatkujaca nigdy jeszcze nie przechowywałam cebulek i troszkę się boje że zrobie coś zle ,jest coś co muszę wiedzieć aby ich nie uszkodzić
Bożenko ja też uwielbiam pierwiosnki ,jeżeli ich nie masz to we wrześniu wykopie Ci i wyślę albo sama po nie przyjedziesz.Babopielka pisze:Witaj Genia![]()
Przybiegłam do Ciebie podziwiać Pierwiosnki ,bo to moje ulubione kwiatyZresztą ja wszystkie kwiaty lubię
U mnie taka susza ,że szkoda słów ,muszę podlewać moje biedne roślinki bo by wszystko uschło
A deszczu nie widać
Piotr laki to chyba jest dwuletnia ale potem same się sieją. Wysokości pewnie 40-50 cm.piterek pisze:Geniu - piękne te laki, je się chyba sieje czy są wieloletnie? A jak duże są te kwiaty?