Magda widzę, że dużo różanych zakupów zrobiłaś
Lato u Ciebie zapowiada się coraz ciekawiej...
U mnie wczoraj były takie zimowe widoki za oknem, dzisiaj mam wiosnę
Słonko pięknie świeci tylko nie jest zbyt ciepło ale to już drobnostka :P
Widzę, że nie tylko mnie chwyciła choroba wiosenna "czyli kupowanie na maxa" . Z tego co piszesz to ogród zapowiada się naprawdę interesująco. Oby tak dalej i oczywiście czekamy na kolejne fotki z etapów upiększania swojego ogrodu.
Witaj Magdo
Ale fajna ta zimowa fotka:)) Ogórd zapowiada się interesująco, zwłaszcza , że jest pięknie połozony. Przynajmniej tak widac na tej zimowej fotce:) U mnie też dzisiaj było tak biało jak wstałam.
Kupiłam też takie róże jak Ty ale już je wsadziłam do ziemi... hm..i taraz się zastanawiam czy nie zmarzną. Trochę okryłam..no ale ta zima.... za oknem:(
witaj Agdula ...ja swoich róż jeszcze nie wsadziłam,są w piwnicy bałam sie że zmarzną...
rano było biało a teraz iście wiosenna pogoda:słońce,ptaki śpiewają
witaj Cynthia róże to na mój klomb-tylko ze chciałam go wyłożyć kamykami ale nie wiem czy w takich warunkach bedą rosły?a może posadze je na trawniku przed domem między zielonymi krzewami i drzewkami...
Mgadziu dziękuję za odwiedziny.Moja działka ma 15 lat.Zaczynałam od zera.
Też marzyłam by zrobić wszystko i tylko wypoczywać i pielęgnować.Niestety działka
ma to w sobie że ciągle coś zmieniamy, kupujemy,przesadzamy i to właśnie jest
w tym to najfajniejsze.Sama zobaczysz jak dłużej pobędziesz na forum.
Magdziu załóż swój wątek pod postem, łatwiej będzie się z tobą kontaktować.
Madziu, napisz później jak działa ten nawóz dolistny, a w ogóle jak to całe urządzenie się sprawuje. Też widziałam to w "Maja w ogordzie", wygladało kusząco. I bardzo wygodnie z tym podłączanym wężem.
Jak już tym zrobisz to napisz czy się sprawdziło