...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.1
Muszę zapamiętac nazwę tego środka na mech, bo u mnie też jest pod drzewami i nie mogę się go pozbyc. Poszukam może w ogrodniczych mają w sprzedaży?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani moi doradzcie mi proszę
Kupiłam wczoraj w Obi peonię,w foliowym woreczku bez dziurek.Ma trochę ziemi i to wszystko. Nie wiem teraz czy wysadzić ją do gruntu w kwietniu (tak jest napisane na opakowaniu) czy jak będzie ciepło i ziemia rozmarznie to może wcześniej? Boję się żeby w tej folii nie zmarniała przez miesiąc i nie wiem co robić. Może na dół do lodówki ją włożyć 

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale słonko pięknie świeci
Już nie wytrzymałam i wysiałam wszystko co w marcu było do wysiania (według przepisu na opakowaniach)
M wyjechał to nie będzie miał kto marudzić,że parapety zawalone ;:10
Tak więc pęcznieje sobie w kuwetkach starzec,firletka,floksy i gożdzik pierzasty. Za to pięknie już mi powschodziły cynie, lewkonie ,lwie paszcze i poziomka. Jak to wszystko popikuję potem do małych doniczek to mnie M po powrocie przepikuje na działkę
bo się w domu nie pomieścimy 
Tak więc pęcznieje sobie w kuwetkach starzec,firletka,floksy i gożdzik pierzasty. Za to pięknie już mi powschodziły cynie, lewkonie ,lwie paszcze i poziomka. Jak to wszystko popikuję potem do małych doniczek to mnie M po powrocie przepikuje na działkę
Pozdrawiam słonecznie - Baśka