Ogród Andzi
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marylu 73ab puszkinie są na przed ostatniej fotce. Szybko się rozsiewają z cebulek przybyszowych. Trzeba tylko pilnować podczas plewienia żeby nie wyrwać z chwastem. Podczas mrozów nie przemarzają, ładnie się prezentują w większej grupie.
Carla-pwd to przylaszczka pospolita. Nawet nie wiem skąd ją mam. Dostałam od znajomej sadzonkę narcyza wydaje mi się że rosła gdzieś w środku . Kwitła już w ubiegłym roku. Kolor ma bardzo ładny, rozrasta się rozłogami. O mały włos a bym ją wyrwała, myślałam że to chwast.
Carla-pwd to przylaszczka pospolita. Nawet nie wiem skąd ją mam. Dostałam od znajomej sadzonkę narcyza wydaje mi się że rosła gdzieś w środku . Kwitła już w ubiegłym roku. Kolor ma bardzo ładny, rozrasta się rozłogami. O mały włos a bym ją wyrwała, myślałam że to chwast.
Wpadłam tylko się przywitac. Miłego dnia Ci życzę. 

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogród Andzi
Przespacerowałam się po Twoim Aniu ogrodzie piękna wiosna i kwiatuszki
wszyscy zachwycają sie kaskadami ja nic nie widzę pewnie to na tych niedostępnych zdjęciach szkoda że nie widać

wszyscy zachwycają sie kaskadami ja nic nie widzę pewnie to na tych niedostępnych zdjęciach szkoda że nie widać

Słoneczko grzeje rozwinęło się więcej kwiatów. Nareszcie zaczynam dosadzać rośliny. Posadziłam ognik i lilak kilka tujek. Mam pytanie do jakiej szerokości rozrasta się ognik? I jakie rośliny można posadzić obok, może ktoś ma jakiś pomysł? Chyba będę musiała wykopać różę szczepioną na pniu. Wydaje mi się że przemarzła po niedawnym -10 przymrozku. Zaczęła wypuszczać listki, teraz są suche. Trochę szkoda kwitła ładnie przez ostatnie dwa lata.

bardzo się staraja Twoje roślinki, żeby Ci ogród na święta ubrac w kolorki:) slicznie masz
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.