Zauważyłem kasztanowca białego pewnie ślicznie w maju wygląda
Ogród Idy74 2009r cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Raczku Koło Braniewa jest Nowy Pasłęk tylko ja zawsze skracam i mówię Pasłęk i potem skąd plotki
Ten świat jest taki mały Tu.ja bardzo się cieszę ,że mieszkasz blisko mnie to może kiedyś się spotkamy i równiez z Ania na jakimś wspólnym grillu bliżej wiosny
i pogadamy o naszych roślinkach ,bo ja uwielbiam o nich mówić i je oglądac .Krzysiu Ty to masz oko tak to kasztan ,połączony z orzechem laskowym .Kasztan ten zamieszkują dzięcioł i sroki ,a jak jest już ciepło to koty siedza na gałęziach 
i pogadamy o naszych roślinkach ,bo ja uwielbiam o nich mówić i je oglądac .Krzysiu Ty to masz oko tak to kasztan ,połączony z orzechem laskowym .Kasztan ten zamieszkują dzięcioł i sroki ,a jak jest już ciepło to koty siedza na gałęziach - krzysiek86

- Kontakt:
Bardzo ładny ja strasznie lubię drzewa dlatego zwracam na nie szczególną uwagę.
Bardzo je lubię. Pokażę Ci te co rosną niedaleko mnie. Też kasztanowce białe (zwyczajne)

Zdjęcia nie są za piękne ale za to kwiaty są wspaniałe.
Jeszcze niedaleko rośnie kasztanowiec czerwony

A w ścisłym centrum Katowic rośnie kasztanowiec żółty niestety nie mam zdjęcia.
A to mój ulubiony
Kasztanowiec drobnokwiatowy

A to kasztanowiec gładki

Wybacz chyba za bardzo się rozpisałem

Bardzo je lubię. Pokażę Ci te co rosną niedaleko mnie. Też kasztanowce białe (zwyczajne)

Zdjęcia nie są za piękne ale za to kwiaty są wspaniałe.
Jeszcze niedaleko rośnie kasztanowiec czerwony

A w ścisłym centrum Katowic rośnie kasztanowiec żółty niestety nie mam zdjęcia.
A to mój ulubiony

A to kasztanowiec gładki

Wybacz chyba za bardzo się rozpisałem
- krzysiek86

- Kontakt:
- judyta

- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ido to zapraszam do swojego ogrodu-jak sobie go pooglądasz, to stwierdzisz, że Twój nie jest taki zły, wyleczysz się z depresjiida74 pisze:Aj ,wiecie co spaceruję tak po waszych ogrodach i nabawiam się depresjii .Waszę są takie piękne ,przemyślane ,a mój e szkoda gadac ...
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
Ida!Cieszę się,że jest taki bezpretensjonalny,bez zadęcia.Dużo się zmieniło i na wsi.Rolnicy zaczynaja bardziej dbać o obejścia,ale nie zawsze idzie to w dobrym kierunku.Bardzo ładnie
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne zdjęcia z pięknych wakacji. cuda. Podziwiam Cię za te truskawki. Na gospodarstwie zawsze jest co robic, (wiem, bo moja babcia ma), ja jak mam na wykopki isc to już cały tydzień się stresuję;)
Praca na wsi nie jest ani łatwa ani prosta, w połączeniu z pracą zawodową to istne morderstwo;) Tak więc podziwiam. Widac, że podobaja Ci się to wiejskie zycie. Tak trzymac, bo widac pasję w tym co robisz. Pozdrawiam.
Iwona
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zdradź proszę co za różane piękności kupiłaś. Choć na Forum jest wiele cudownych ogrodów to nie powinnaś mieć żadnych kompleksów. Poza tym jest sporo dopiero w fazie przemian (m.in. mój). Oczywiście,że powinnyśmy się spotkać na ogrodnicze pogaduszki i wymiany. Fajnie,że coraz więcej osób z Warmii pojawia się na Forum. Jest tu kilka silnych grup regionalnych, które często spotykają się w realu.