Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No to faktycznie było nad czym pracować. Widzę że się udało i ogród wygląda bardzo dobrze :D
Zauważyłem kasztanowca białego pewnie ślicznie w maju wygląda :D
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Raczku Koło Braniewa jest Nowy Pasłęk tylko ja zawsze skracam i mówię Pasłęk i potem skąd plotki :lol: Ten świat jest taki mały Tu.ja bardzo się cieszę ,że mieszkasz blisko mnie to może kiedyś się spotkamy i równiez z Ania na jakimś wspólnym grillu bliżej wiosny ;:1 i pogadamy o naszych roślinkach ,bo ja uwielbiam o nich mówić i je oglądac .Krzysiu Ty to masz oko tak to kasztan ,połączony z orzechem laskowym .Kasztan ten zamieszkują dzięcioł i sroki ,a jak jest już ciepło to koty siedza na gałęziach :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bardzo ładny ja strasznie lubię drzewa dlatego zwracam na nie szczególną uwagę.
Bardzo je lubię. Pokażę Ci te co rosną niedaleko mnie. Też kasztanowce białe (zwyczajne)
Obrazek Obrazek
Zdjęcia nie są za piękne ale za to kwiaty są wspaniałe.
Jeszcze niedaleko rośnie kasztanowiec czerwony
Obrazek
A w ścisłym centrum Katowic rośnie kasztanowiec żółty niestety nie mam zdjęcia.
A to mój ulubiony :D Kasztanowiec drobnokwiatowy :D
Obrazek
A to kasztanowiec gładki
Obrazek
Wybacz chyba za bardzo się rozpisałem :oops: :oops:
ida74
---

Post »

Krzysiu nic nie szkodzi pisz tak dalej uwielbiam takie fotki ,a sama nie umiem ich robić ,bo zawsze jakis palec mi wejdzie w obiektyw .ale mam takie zdjęcia Obrazek Obrazek Obrazek Ajak podobaja Ci sie te drzewka :lol:Których oczywiście nie robiłam ja :roll:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Te żółte drzewo to wspaniały mydleniec inaczej nazywany roztrzeplinem
widzę że z OB w Krakowie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A te różowe to kurcze
nie wiem :? Myślałem że to judaszowiec ale to raczej nie to. Możesz otworzyć watek
w identyfikacji foto z zapytaniem o to drzewo :?: :roll: ciekawość mnie zjada :lol: :lol: :lol:
ida74
---

Post »

To coś różowe to kwitło w marcu w Hiszpanii i też nie mam pojęcia co to . :shock: ale było takie piękne ....mam też gdzieś zdjęcie z kwitnąca glicynią ,po obiadku poszukam .Mam jeszcze coś takiego Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

ida74 pisze:Aj ,wiecie co spaceruję tak po waszych ogrodach i nabawiam się depresjii .Waszę są takie piękne ,przemyślane ,a mój e szkoda gadac ...
Ido to zapraszam do swojego ogrodu-jak sobie go pooglądasz, to stwierdzisz, że Twój nie jest taki zły, wyleczysz się z depresji :wink: :;230
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Ida!Cieszę się,że jest taki bezpretensjonalny,bez zadęcia.Dużo się zmieniło i na wsi.Rolnicy zaczynaja bardziej dbać o obejścia,ale nie zawsze idzie to w dobrym kierunku.Bardzo ładnie
Awatar użytkownika
Iwcia&Patyrek
500p
500p
Od: 5 sie 2007, o 20:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne zdjęcia z pięknych wakacji. cuda. Podziwiam Cię za te truskawki. Na gospodarstwie zawsze jest co robic, (wiem, bo moja babcia ma), ja jak mam na wykopki isc to już cały tydzień się stresuję;) :lol: Praca na wsi nie jest ani łatwa ani prosta, w połączeniu z pracą zawodową to istne morderstwo;) Tak więc podziwiam. Widac, że podobaja Ci się to wiejskie zycie. Tak trzymac, bo widac pasję w tym co robisz. Pozdrawiam.
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
ida74
---

Post »

DZIĘKI .Czyli mam się nie stresować tak?OK. DZIŚ WYPŁATA .Właśnie zakupiłam róże na allegro za całe 100zł i tak sobie myślę -CHOLERA JASNA TYLKO GDZIE JA JE POSADZĘ ?nIE MOGĘ CHODZIĆ PO WASZYCH OGRODACH BO WYDŁUŻA MI SIĘ LISTA CHCIEJSTW..... :shock:
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zdradź proszę co za różane piękności kupiłaś. Choć na Forum jest wiele cudownych ogrodów to nie powinnaś mieć żadnych kompleksów. Poza tym jest sporo dopiero w fazie przemian (m.in. mój). Oczywiście,że powinnyśmy się spotkać na ogrodnicze pogaduszki i wymiany. Fajnie,że coraz więcej osób z Warmii pojawia się na Forum. Jest tu kilka silnych grup regionalnych, które często spotykają się w realu.
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Ido dziękuję za odwiedziny. Ja też wydałam 80zł. na róże. Link miałam od Izuni.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ida74
---

Post »

tu.ja ja tez się cieszę ,bliżej wiosny my tez musimy spotkac się w realu ,a może dajmy ogłoszenie WARMIA I MAZURY SPOTKAJMY SIE ........Danusiu ja tez z tamtąd wzięłam ten link ,ale róże piękne :?:
Awatar użytkownika
Emalia
200p
200p
Od: 5 lis 2008, o 12:49

Post »

WOW! Podziwiam ogrom pracy i naturalny efekt. Chyba przestanę odwiedzać forum, bo nie doczekam do wiosny :roll:

Nie jestem pewna, ale chyba mamy takie same meble ogrodowe :D
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Ido masz bardzo ładny ogródek taki naturalny i wesoły .ta roślina o której pisałaś co rosnie w Hiszpani to"Echium Fastuosum" u nas zimę musi spędzić w ciepłym pomieszczeniu.pozdrawiam Halina i zapraszam do mnie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”