Róże w moim ogrodzie
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Naprawdę w ten wątek warto zaglądać.Piękne masz róże.Fajnie jest porównywać ze swoimi różami wady i zalety.Będę tutaj zaglądać!
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Krysiu cieszę się,że podobają Ci się moje róże,na forum dowiedziałam się wielu rzeczy na temat pielęgnacji róż,dopiero zacznę sie nimi opiekować prawidłowo,do tej pory robiłam to intuicyjnie
.Może Twoje po prostu nie odżywione,wiosną dasz obornika wokół krzaczka,albo gnojówkę z pokrzywy i odżyją
.Od wiosny zacznę je tak właśnie dokarmiać,zobaczę jaki będzie efekt
Tesko też myślałam tak o sobie
.Wiesz jakie albumiki będą miały dziewczyny,gdy im zakwitną róże ,które pokupowały,ja nie kupiłam ich za wiele
.Ja będę podziwiać Wasze dziesiątki gatunków róż,dopiero mi oczy wyjdą 
Tesko też myślałam tak o sobie
- hal1959

Jadziu miło mi ,że wpadłaś do mnie.Masz rację z co do boniki ,bardzo ją lubię.Impresję mam od tego lata,nie mogę się doczekać jak zakwitnie,mam nostalgię,którą kupiłam pod koniec lata,jeszcze nie kwitła u mnie,jestem jej bardzo ciekawa.Też jest śliczna.Oby Ci ślicznie kwitła niebieska,bo jest bardzo ciekawa.Pozdrawiam.
Bosz.. a od czego tu jesteśmy?? żeby sobie pomagać tak?hal1959 pisze:Izuniu dzięki,nie chce mi się na razie myśleć o HMF-fie,jakaś leniwa jestem,ale jak coś to pomożecie mi to zrobić,bo nie wiem czy umiałabym je tam wstawić![]()
Jak zdecydujesz się wstawic ...napisz na PW
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959

Izuniu jakby coś to sie zgłoszę
Mario dzięki za wizytę,to są wszystkie zdjęcia róż,niektóre z nich mają fotkę w całości niektóre nie .Jak robiłam zdjęcia nie myślałam o albumiku,teraz robiłabym fotki inaczej.Mnie interesował bardziej sam kwiat jak się zmieniał od pąka do pełnego kwiata.Nadrobię to w nadchodzący sezon różany
.Na niektóre zdjęcia w całości sobie kliknij i się powiększą,nie wiem czy to robiłaś
Pozdrawiam.
Mario dzięki za wizytę,to są wszystkie zdjęcia róż,niektóre z nich mają fotkę w całości niektóre nie .Jak robiłam zdjęcia nie myślałam o albumiku,teraz robiłabym fotki inaczej.Mnie interesował bardziej sam kwiat jak się zmieniał od pąka do pełnego kwiata.Nadrobię to w nadchodzący sezon różany