Dziś postanowiłam że coś zrobię z drewna ,co jakis czas ścinamy wierzby które rosną jak grzyby po deszczu .Więc jest trochę drewieńka ,fakt że krzywe i koślawe ale takie lubię .Trochę naturalności takie rzeczy mi się podobają chyba to będzie studzienka teraz przydałoby się wiadereczko ale mam tylko białe niebardzo pasuje ,coś trzeba wymyśleć Studzienka już gotowa ale jakaś łysa ,trzeba ją trochę ubrać
A dziękuję serdecznie za życzenia mimo że imienin nie obchodzę ale bardzo mi miło. Widzę cudo w ogrodzie. Przenośna studnia. Zastosowałbym pnącze żeby obrosło rączkę od niej ale teraz i tak efekt rewelacyjny. Pozdrawiam.
Witaj,bardzo mi się podoba twoja robota z drzewa.Ja też lubię takie proste rzeczy,naturalne,nie kupione w sklepie.Takie nie spotykane to u nikogo nie znajdziesz,a sklepowe to zagracają i zaśmiecają tylko nasze ogrody.Pozdrawiam i czekam na nowe pomysły.
Witaj Kochana Bogusiu,cieszę się że podoba Ci się mój pomysł zresztą Twój ogród z ciekawymi pomysłami chowa się co do mojego ogrodu Pozdrawiam Cię gorąco i dziękuje za odwiedziny:)
czy ktoś wie co to za kwiatek kupiłam ale nie pamietam jego nazwy ,zresztą nie przywiazywałam wagi do nazw kwiatów wystarczało mi że są ładne.Jednak od kiedy jestem tu na forum i widzę jak opisujecie swoje kwiaty jest mi wstyd że ja to lekcewżyłam .Teraz to zmieniam i uczę sie od Was jakie mam kwiaty u siebie w ogrodzie.Za to Wam serdecznie z całego serca dziękuję
Dzisiaj przeszłam po moim ogrodzie ,stanełam i popatrzyłam w lewo w prawo.I tak sobie pomyślałam ,dużo ludzi pokazuje swoje ogródki nawet na skrawku ziemi i marzą że chcieliby większy obszar .A tu sąsiedz mieszkają koło mnie i tyle mają terenu,zobacznie w jakim stanie