Domowe samanti
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Po takiej dawce zieloności aż padłam z wrażenia !!! Piękne !!! A te hojki
moja nowa choroba 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- samanti
- 200p
- Od: 28 mar 2008, o 12:16
- Kontakt:
oj żebyś wiedziała Olu że to choroba ja mam prawie 70 odmian hoi i ciągle mi mało
-czekam jeszcze na trzy z Allegro -nowe które pojawiły się u użytkownika dolnyslask (to będzie już ponad 70
)
tak więc kombinuje jak mogę aby roslinki miały troszkę słońca
Basiu Ty wiesz że ja jeszcze nie widziałam tych cudów u Ciebie ????
śpieszę pooglądać

-czekam jeszcze na trzy z Allegro -nowe które pojawiły się u użytkownika dolnyslask (to będzie już ponad 70

tak więc kombinuje jak mogę aby roslinki miały troszkę słońca
Basiu Ty wiesz że ja jeszcze nie widziałam tych cudów u Ciebie ????
śpieszę pooglądać

- samanti
- 200p
- Od: 28 mar 2008, o 12:16
- Kontakt:
a pewnie jest ich dużo więcej...
i tu prośba do Was kochane jak macie jakąś której ja nie mam to ja bardzo chętna do wymiany
mam:
hoja:
abutilifolia,australis,angustifolia,arnotiana,beela ,bellavariegata,bakensis,curtisii,calycina,carnosa,carnosa variegata,carnosa tricolor,cummingiana,camphorifolia,compacta,compacta variegata,coronaria,davidsii,davidcummingii,dimorpha,densifolia,diptera,eitapensis,erytrostemma,fraterna,gonolobuida,gracilis,hasselti,halophylla,incarvuta,kentiana,keysii,kerri,kerri variegata,linearis,lauterbachii,lacunosa,lacunosa serduszkowa,loherii,limoniaca,multiflora,minolovensis,obscura,odorata,obsenta,obovata,phi phi Island,polystachia,parastica,picta,publycayx,polyneuria,purpuro Fusca,polystagia,retusa,sp Borneo,shepherdii Mini Bell, shepperdi,sp Silver Pink,strgazer valentina,sussuela,sp Sabah,stoneana,tsangii,thompsoniae,Tam Dao,wayetti,vittelina ...to chyba tyle
i tu prośba do Was kochane jak macie jakąś której ja nie mam to ja bardzo chętna do wymiany
mam:
hoja:
abutilifolia,australis,angustifolia,arnotiana,beela ,bellavariegata,bakensis,curtisii,calycina,carnosa,carnosa variegata,carnosa tricolor,cummingiana,camphorifolia,compacta,compacta variegata,coronaria,davidsii,davidcummingii,dimorpha,densifolia,diptera,eitapensis,erytrostemma,fraterna,gonolobuida,gracilis,hasselti,halophylla,incarvuta,kentiana,keysii,kerri,kerri variegata,linearis,lauterbachii,lacunosa,lacunosa serduszkowa,loherii,limoniaca,multiflora,minolovensis,obscura,odorata,obsenta,obovata,phi phi Island,polystachia,parastica,picta,publycayx,polyneuria,purpuro Fusca,polystagia,retusa,sp Borneo,shepherdii Mini Bell, shepperdi,sp Silver Pink,strgazer valentina,sussuela,sp Sabah,stoneana,tsangii,thompsoniae,Tam Dao,wayetti,vittelina ...to chyba tyle

- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Samanti rzeczywiście prawdziwa dżungla
Ku " pokrzepieniu Jego serca", że ja nie mam tak wielu roślin
więc niech nie narzeka
Jako, że mój M. chce mieć firanki w oknach o "piętrowych parapetach" mogę pomarzyć..
Samanti czy to jest peperomia czy własnie hoja? Ja niestety nie mam nic z tego, czego szukasz.

Hi hi. Ja nie omieszkam pokazać swojemuNo ja już pokazałam to wszystko M ,żeby sobie zobaczył,że nie tylko ja jestem szalona!

Jako, że mój M. chce mieć firanki w oknach o "piętrowych parapetach" mogę pomarzyć..

Samanti czy to jest peperomia czy własnie hoja? Ja niestety nie mam nic z tego, czego szukasz.