Na tych kamieniach możesz postawić parasol, stolik i krzesełka, ale jako grządka to mi się nie podoba, nijak nie kojarzy mi się to z ogródkiem skalnym, raczej z dziedzińcem czy ryneczkiem wybrukowanym kocimi łbami. No, może z "ogródkiem piwnym"
Moja działeczka - Ziel@
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ziela, gdzie jesteś? Urosło już coś na waszej kamiennej pustyni? Pewnie trawsko i inne chwasty, a ty biegasz z Roundapem i pryskasz, pryskasz, pryskasz
Na mojej dróżce żwirowej trawa rośnie jak głupia, co z jednej strony skończę plewienie, to już zaczynam z drugiej, bo właśnie wyrosły nowe chwasty
Ja się zaparłam, że chemii (herbicydów) nie użyję, a ty?
Na tych kamieniach możesz postawić parasol, stolik i krzesełka, ale jako grządka to mi się nie podoba, nijak nie kojarzy mi się to z ogródkiem skalnym, raczej z dziedzińcem czy ryneczkiem wybrukowanym kocimi łbami. No, może z "ogródkiem piwnym"

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Nie mam ŻADNEGO zielska !!! Kamienie są czyste
I użyłem tylko RAZ jednego środka ale nie pamiętam nazwy... Wiem ze firmy TARGET. Dodatkowo żwirek nie przepuszcza zielska... i stale trzyma wilgoć. Temperatura przy kamieniach jest zawsze większa o 1-3 stopni. Co sprawia ze roślinki NIE przymarzną. Co jeszcze... wróciłem z Holandii gdzie byłem na kursach ogrodniczych. Witam ponownie !! :*