Moje roślinki (i żyjątka) w obiektywie
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu, ja mam bardzo mały ogródek, zresztą, wedle życzenia Koliberka wrzuciłam wyżej kilka fotek tej mojej "wielkiej przestrzeni ogrodowej". Niestety, nie rozrośnie się "pozaroślinnie", stąd też mogę co najwyżej przedstawiac te same kadry, tyle, że w innych porach roku dla urozmaicenia...
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
-
- 100p
- Od: 17 paź 2008, o 21:13
Moje roślinki i żyjątka w obiektywie
Witaj Maniu
Dopiero dziś trafiłem na Twój temat, zaciekawił mnie i przejrzałem cały, choć długo się wgrywa. Spodobało mi się to, że do otaczającej Cię natury podchodzisz tak po prostu. Wiesz, że piękno jest wszędzie, a kto tylko chce może je dostrzec łatwo - chyba, że je nadepnie wcześniej.
Pozwól, że nieśmiało spytam; skąd ta długa przerwa
, ale nie jest to ponaglanie.
Życzę powodzenia w ogrodzie i na Forum, i wielu dobrych okazji do fotografowania.
---KBM

Dopiero dziś trafiłem na Twój temat, zaciekawił mnie i przejrzałem cały, choć długo się wgrywa. Spodobało mi się to, że do otaczającej Cię natury podchodzisz tak po prostu. Wiesz, że piękno jest wszędzie, a kto tylko chce może je dostrzec łatwo - chyba, że je nadepnie wcześniej.
Pozwól, że nieśmiało spytam; skąd ta długa przerwa

Życzę powodzenia w ogrodzie i na Forum, i wielu dobrych okazji do fotografowania.

---KBM
Bogdan
-
- 100p
- Od: 17 paź 2008, o 21:13
Moje roślinki i żyjątka...
Przecież to Forum jest odskocznią od ciężaru dnia powszedniego.
Ja też tu dlatego jestem i na Twoje kolejne fotki poczekam cierpliwie do WIOSNY.
Pozdrawiam serdecznie
---KBM
Ja też tu dlatego jestem i na Twoje kolejne fotki poczekam cierpliwie do WIOSNY.

Pozdrawiam serdecznie

Bogdan