Wczoraj pod wieczór zaczęło padać ,działkę ładnie deszcz podlał,poranek wstał trochę zachmurzony ,ale koło południa zaczęło się przejaśniać i wyszło słońce,co prawda było trochę chłodniej niż w ubiegłym tygodniu,ale bardzo przyjemnie się pracowało
Zaczyna się spektakl Ciemierników.
Chyba nieźle zniosły zimę i późniejsze przymrozki.
Moje wszystkie podmarzły i są pojedyncze kwiaty a właściwie pąki.
wow jestem pod wrażeniem, ogródek wzorowy! Chciałabym aby mój tak wyglądał no ale przede mną długa droga, dopiero zaczynam i jestem początkująca, dużo się jeszcze muszę nauczyć
Dorotko ile szafirków, i narcyzów. A ciemierniki. Cudo roślinki. Musze o nich pomyśleć na drugi rok. Twoja działeczka jest tak piękna Normalnie..palce lizać
bombovka nie znam Twojego imienia więc nickiem się zwracam,nauczysz się szybciej niż Ci się wydaje i będziesz pokazywać swoje cuda roślinne-powodzenia
Olu jak widać warto inwestować w cebulki ,jest wiosną efekt
kończę dwa tygodnie tzw laby ,chociaż to było L4 to jednak nic tak poważnego,żeby na działkę nie zaglądać ,no a weekend który mija to już tylko działka,upały u nas niesamowite ,robię zdjęcia bo wszystko szybko przekwita w tym słońcu,ale niestety wszystko jeszcze czeka w aparacie