iZielone zakątki w moim domu - Ewelina
Ewelinko, begonia prześliczna , ale u Ciebie wiele piękności.
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
zależy gdzie forsycja rosła i w jakim jest stadium - ale około 5-7 dni to maksymalny rozkwitZiel-ona pisze:Ja nie lubię begonii, ale te które pokazujecie są naprawdę boskieEwelinko ta Twoja to normalnie rewelacja!Liściory piękne, że hej! A powiedz mi ile czasu mija od wsadzenie forsycji do wody do jej zakwitnięcia? Chciałabym tak wycelować, żeby mi na święta zakwitła.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aga ma rację - czas do rozkwitnięcia zależy od tego , w jakim stadium są pączki...a na święta to sądzę ,że forsycja będzie się już pięknie złocić w ogrodzieZiel-ona pisze: powiedz mi ile czasu mija od wsadzenie forsycji do wody do jej zakwitnięcia? Chciałabym tak wycelować, żeby mi na święta zakwitła.
Za begoniami też nie przepadam , ale tej ślicznotce nie mogłam się oprzeć
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Chciałam pokazać , jak ładnie rośnie dwubarwna Szeflera " arboricola". Dla porównania wielkości zdjęcie z X 2007 i aktualne.

Do niedawna prawie jej nie podlewałam , ale często spryskiwałam. Teraz jest już podlewana i nawożona.Dostała większą donicę i słupek, do którego przymocowałam dość długie już pędy.

Do niedawna prawie jej nie podlewałam , ale często spryskiwałam. Teraz jest już podlewana i nawożona.Dostała większą donicę i słupek, do którego przymocowałam dość długie już pędy.