Ogród Marty cz. V
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Pięknie
te rudbekie liatry i jeżówki 
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martusiu straszne to co opisujesz, u nas też nie było wesoło, ale o takim zalewaniu nie ma mowy jak u Was
mimo to roślinki pokazane pięknie się prezentują
Martusiu czy anafalis u Ciebie się nie pokłada, czy go podwiązujesz, bo u mnie leży, trzeba wiązać, bo efektu żadnego 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuś u Ciebie ja w szkółce, takie kępy kwiatów, no ale przy takim areale możesz sobie pozwolić
miłego wieczoru i ja też pozdrawiam wszystkich domowników, Franio do wyściskania, słodki dzieciak
miłego wieczoru i ja też pozdrawiam wszystkich domowników, Franio do wyściskania, słodki dzieciak
- patusia336
- 1000p

- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Ile masz liatry,szok 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Martuś rzuca się w oczy , że w Twoim ogrodzie wszystko w rozmiarze maxi
Duży ogród to i kępy wielkie , niewiele bym u siebie takich pomieściła
A szkoda ,bo mi się podobają takie no i z wielu roślin musiałabym zrezygnować a przecież ja je wszystkie chcę!!!
Podobno u was się ochłodziło ? U mnie nadal 30 st. czekam na spokojny deszcz od kilku dni nie padało
...suszy nie ma ale pewne rośliny podlewać muszę !

Podobno u was się ochłodziło ? U mnie nadal 30 st. czekam na spokojny deszcz od kilku dni nie padało
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Mati,miło,że podobają się roślinki,pozdrawiam i zapraszam znowu
Iwonko,było minęło ,niech się tylko nie powtarza,a życie płynie dalej i musimy to wszystko zaakceptować ,ale na żywioły nie ma mocnych,anafalis jak młody to jakoś ładnie wygląda,ale jak już długo kwitnie to się trochę wyciąga i też się pochyla,ale nie jest źle ,pozdrawiam
Marysiu,lubię takie większe kępy roślin,zawsze dzielę wszystko od razu jak kupię i sadzę chociaż 3 szt koło siebie,bo efekt potem lepszy,a Franio to straszny gospodarz wszystko robi to co Bogdan ,nawet drzwi wieczór sprawdza ,czy pozamykane,pozdrawiam i miłego dnia
,u mnie dzisiaj kiszenie kapusty
Pati,liatry mam dużo ,było jeszcze więcej ,ale myszy ją lubią ,pozdrawiam i i pięknego dnia życzę
Maryniu,u mnie rzeczywiście chłodniej i pochmurno ,tak wisi coś w powietrzu,lubię sadzić rośliny po parę szt a potem tak to wygląda,jakby była jedna wielka kępa,ja też zaczynam narzekać na brak miejsca,bo jeszcze jest wiele roślin ,które bym chciała,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Iwonko,było minęło ,niech się tylko nie powtarza,a życie płynie dalej i musimy to wszystko zaakceptować ,ale na żywioły nie ma mocnych,anafalis jak młody to jakoś ładnie wygląda,ale jak już długo kwitnie to się trochę wyciąga i też się pochyla,ale nie jest źle ,pozdrawiam
Marysiu,lubię takie większe kępy roślin,zawsze dzielę wszystko od razu jak kupię i sadzę chociaż 3 szt koło siebie,bo efekt potem lepszy,a Franio to straszny gospodarz wszystko robi to co Bogdan ,nawet drzwi wieczór sprawdza ,czy pozamykane,pozdrawiam i miłego dnia
Pati,liatry mam dużo ,było jeszcze więcej ,ale myszy ją lubią ,pozdrawiam i i pięknego dnia życzę
Maryniu,u mnie rzeczywiście chłodniej i pochmurno ,tak wisi coś w powietrzu,lubię sadzić rośliny po parę szt a potem tak to wygląda,jakby była jedna wielka kępa,ja też zaczynam narzekać na brak miejsca,bo jeszcze jest wiele roślin ,które bym chciała,pozdrawiam i buziaczki posyłam
-
koziorozec

Zapraszam na przechadzkę ,muszę sie pochwalić moją nową dalią od Grzegorza,mam od niego na razie 3 szt ,ale teraz zakwitły 2,trochę mam swoich mozolnie zbieranych ,1 żółciutka jak słoneczko od Renatki,piękne te dalie ,ja uwielbiam olbrzymy,może to samolubne ,że chwalę swoje rośliny ,ale tak się nimi cieszę
,jeszcze nie wszystkie kwitną ,ale ile jest to przedstawiam

może tego nie widać ,ale kwiaty maję wielkości talerza,tylko biała ciut mniejsza
tyle na razie kwitnie dalii,będzie część dalsza,a teraz moje różności

sadziec konopiasty

Hot Papaya

Hot Lava

może tego nie widać ,ale kwiaty maję wielkości talerza,tylko biała ciut mniejsza
tyle na razie kwitnie dalii,będzie część dalsza,a teraz moje różności

sadziec konopiasty

Hot Papaya

Hot Lava

- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Piękne te dalie
a bardzo wysokie ?
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuś piękne dalie
takie zdrowe i dorodne, widać, że je kochasz a one odwdzięczają Ci się po stokroć 
-
koziorozec

- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Marto to jest na pewno kłosowiec mam identycznego i właśnie z niego zebrałam nasiona i wiosną wysiałam
popatrz tu http://roslinowo.pl/Klosowiec-Summer-Lo ... ache-hybri
Tytoń pięknie się prezentuje
wieczorem powąchaj jego kwiaty, ślicznie pachnie
popatrz tu http://roslinowo.pl/Klosowiec-Summer-Lo ... ache-hybri
Tytoń pięknie się prezentuje
-
koziorozec

Mati na razie nie wysokie ,maja koło 1 m chyba ,że jeszcze podrosną bo mają trochę czasu,pozdrawiam i zapraszam
Aniu,taki ze mnie niedowiarek ,ale cieszę się ,że je mam bo wyczytałam ,że to bylina ,chyba ,że znowu się mylę,ale nie myślałam ,że z takich malutkich cieniutkich roślinek coś urośnie,a tu proszę bardzo dostojnie wyglądają chociaż drobniutkie,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Aniu,taki ze mnie niedowiarek ,ale cieszę się ,że je mam bo wyczytałam ,że to bylina ,chyba ,że znowu się mylę,ale nie myślałam ,że z takich malutkich cieniutkich roślinek coś urośnie,a tu proszę bardzo dostojnie wyglądają chociaż drobniutkie,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu przepiękne dalie i jak tak patrzę to jeszcze bardziej mi żal moich z ubiegłego roku, że nie wyszły
a też miałam śliczne. Zraziłam się! Będę podziwiać u Ciebie
Pozostałe rośliny na czele z lilią też urocze. Stoję już drugi raz przy jeżówkach i nie mogę się zdecydować, czy je kupować skoro te zwykłe ledwo rosną u mnie
Radośnie z Ciebie w ogrodzie 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Dalie piękne, moje ulubione kwiaty. Ta gama kolorów wśród nich jest nie do ogarnięcia. I tak, jak nie sprawiają mi problemów z pielęgnowaniem, tak bardzo dużo z właściwym przechowaniem. Hot Papaya od Ciebie też ślicznie kwitnie 
- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Marta masz tych odmian, że nadziwić się nie mogę, pięknie 
Pozdrawiam, Iwona.