Dziś raniutko pojechałam na targ...lubię oglądać tam kwiaty,czasami coś dokupię,ale dziś o dziwo co innego przytargałam
W deszczowe dni zabiorę się za recykling starych przedmiotów...uwielbiam dawać nowe życie wygrzebanym starociom:)
Na działce nie byłam dwa dni i już mi tęskno,ale może jutro pojadę...Pogoda dziś w kratkę,słonko wychodzi to najważniejsze,ale chłodny wiatr zawiewa...
Heliofitka z Chopina jestem bardzo zadowolona

Rośnie u mnie od początku mojej przygody z działką,czyli 6 lat...nie dopada go mączniak,a podobno u niektórych na to choruje.Na zimę dostaje tylko kopczyk z ziemi kompostowej i tyle:)
Ewcia mam 4 kobee...3 białe i jedną fioletową.Białe rosną na potęgę,a fioletowa bardzo mizernie

Nawet małych pączków jeszcze nie zawiązała

A Ty jaką masz?
Dzięki za pocieszenie w sprawie powojników.Jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać z uwiądem aż do tego roku.
Mam na balkonie jeszcze dwa niedobitki,nowości i stoją jak zaklęte

Jednak najlepsze to stare i sprawdzone odmiany

Tak samo jest z różami np historyczne to termiantorki
Tulipanka o to super,że Pashmina w planach

Artemis to wspaniała róża,naprawdę polecam
Pepsi ja mimo,że mam znaczniki do każdej róży to i tak je wszystkie pamiętam

Mam je w sercu
Ciekawe co masz na swojej liście chciejstw? Konewka na razie stoi i czeka razem z wiadrem i kilkoma nowymi starociami
Jak tylko zrobię zaraz się pochwalę efektem

Zabrakło mi materiałów ,muszę się wybrać do sklepu budowlanego ...
Reniak bardzo dziękuję:)To miło,że można zainspirować pomysłami:)Tabliczki kupiłam w sklepie internetowym,ale w surowym stanie.
Potem je pomalowałam,popsikałam farbą kredową i to wszystko

Bawisz się w Decoupage? Ja strasznie się w to wciągam
Balia u Ciebie ile kosztowała?
Ula Edenka zachwyca

Od ciężaru kwiatów musiałam ją ostatnio odciążyć podporą...
Konewka jeszcze czeka,ale na pewno pokażę jak skończę
Andziu kobea mnie zachwyciła,jaka to radość wyhodować swoją sadzonkę,a jak jeszcze zakwitnie to podwójna radocha:)
Ja jestem samoukiem,po prostu kupiłam parę farb,pędzli i innych przedmiotów i sama mażę...na kurs chętnie się wybiorę,szukam fajnego u mnie w mieście...Z bylinek coś znajdę....w czerwcu róże królują,to ich czas:)
Upolowałam dziś takie dwie kanki na mleko...
Kobea biała...
Miłej niedzieli wszystkim:)