Moje małe królestwo - piku
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wrzosowisko Wiesiu wygląda imponująco.Zaintrygował mnie ten świerk . Jest pięknie wybarwiony. Czy zasilasz go jakimś specjalnym nawozem ?
Widać, że twoje małe królestwo też już budzi się do życia.
Widać, że twoje małe królestwo też już budzi się do życia.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- piku
- Przyjaciel Forum

- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa :P
Beatko- ten dzisiejszy sprzęt niby taki łatwy ale to tylko reklama
Bożenko- tyle pracy się zwaliło, że zaniedbałam fotografię, ale wkrótce się poprawię i pokażę co nowego w trawie piszczy
Grażynko- zasilałam go do 4 roku od posadzenia nawozem dla iglaków w postaci mielonych rogów i innych leśnych odpadków, teraz już tego nie robię
Uleńko- onieśmielasz mnie, ale może Twoje słowa pobudzą mnie do dalszego działania w celu upiększenia ogrodu
Pozdrawiam wiosennie
Beatko- ten dzisiejszy sprzęt niby taki łatwy ale to tylko reklama
Bożenko- tyle pracy się zwaliło, że zaniedbałam fotografię, ale wkrótce się poprawię i pokażę co nowego w trawie piszczy
Grażynko- zasilałam go do 4 roku od posadzenia nawozem dla iglaków w postaci mielonych rogów i innych leśnych odpadków, teraz już tego nie robię
Uleńko- onieśmielasz mnie, ale może Twoje słowa pobudzą mnie do dalszego działania w celu upiększenia ogrodu
Pozdrawiam wiosennie
-
bona
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 wrz 2007, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
oj Wiesiu,wierzę ,ze sporo masz pracy,bo ja sama też nie mogę sie ze wszystkim wyrobić,a tu jeszcze choć na chwilę na forum muszę zajrzeć,choć ostatnio to i forum troszke zaniedbuję
spaceruję po ogrodach,ale nie zawsze mam czas i siłę,zeby coś napisać...
spaceruję po ogrodach,ale nie zawsze mam czas i siłę,zeby coś napisać...
Gorąco pozdrawiam z Gór Świętokrzyskich
Bożena
Bożena