Ania Zuzia i Chłopaki cz.3
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.3
Oj Aniu bidulo ,to Cię kurcze leczą .Wracaj szybciutko do zdrówka ,czego bardzo ,bardzo Ci życzę 
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiecie, że ja bardziej chora od leżenia niz od choroby...a tak serio - śpię i spię, aż się sama dziwię, że tak potrafię.
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
zdrowiej Aniu ,mi lepiej już ,ciekawe czy jesien bedzie złota czy deszczowa ,jeszcze muszę nasionka kwiatków pozbierać wiec słonce potrzebne mi
- wielkakulka

Ja chciałam się przewieźć na działke, ale lepiej się czuje leząc. Aj jutro musze do szkoły podstawowej na praktyki - chyba będę namaiwac pania do zaocznych a odrobię jak wyzdrowieje, nawet podwójnie, tylko niech podpisze, bo jak się do pt nie rozlicze z nich, to mi stypendium padnie.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Aniu kuruj się kochana, zdrówka 
Aniu oj nie wesoło z tym gardłem masz.....lecz się i dbaj o siebie, bo z anginą to nie ma żartów
Mi w czystolandii też gardło padło, ale rodzinka sama o leki zadbała i nic nie musiałam płacić
......a dzisiaj byłam na grzybach, przyjdź do mnie i zobacz i jeszcze doniczkę sobie kupiłam (tanią,ale fajną) 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Aniu, zdrówka! pogoda niestety nie sprzyja zdrowieniu, a Ty pewnie mimo choroby i tak musisz na to zimno z dziećmi do szkoły wychodzić 
- wielkakulka

Dziękuje kobietki.
Dzis lekarz, jutro wyniki w czwartek lekarz...w piatek pierwszy zjazd na studiach i trzeba oddac dzienniczki praktyk.
Musze wszystko w tym tygodniu załatwic - dzis się najeździłam...mam dość zaraz dzieci ze szkoły, oboad, sterta prania do prasowania i chowania - dobrze, że nie wszystko prasuję.
Dostałam od sąsiadów 3 kg prawdziwków takich 15 cm każdy - wrzuce fotki, ale chyba nie dziś.
Pat Twoim roslinkom dosypałam ziemi i udaja parapetowe
Dzis lekarz, jutro wyniki w czwartek lekarz...w piatek pierwszy zjazd na studiach i trzeba oddac dzienniczki praktyk.
Musze wszystko w tym tygodniu załatwic - dzis się najeździłam...mam dość zaraz dzieci ze szkoły, oboad, sterta prania do prasowania i chowania - dobrze, że nie wszystko prasuję.
Dostałam od sąsiadów 3 kg prawdziwków takich 15 cm każdy - wrzuce fotki, ale chyba nie dziś.
Pat Twoim roslinkom dosypałam ziemi i udaja parapetowe
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu a praktyki podpisane? Grzybki ususz bo to najłatwiej - dobrzy sąsiedzi 
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Też chciałabym mieć takich sąsiadów 
- byna
- 500p

- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, angina to poważna choroba. Trzeba ja porządnie wyleczyc antybiotykiem, bo daje powikłania na serce. Spasuj ze wszystkim i siedź w domu, żeby się wyleczyć. Świat się nie zawali, a ty wyzdrowiejesz. Dzieci masz małe i dla nich musisz być zdrowa.
- Ewiczka52

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
ANIU
Stara piosenka brzmiała JAK DOBRZE MIEĆ SĄSIADA ....i to było fajne. Teraz coraz trudniej o dobrego sąsiada a takiego co tyle grzybów przyniesie może nawet darmo 
Pozdrawiam Ewula
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Aniu ,jak tam Twoje gardełko ? Twoj sąsiad w deche gość ,mój to by jeszcze zabrał ,o dawaniu mowy nie ma .Zdróweczka Ci życzę i buziaczki przesyłam

- wielkakulka

Gardło juz prawie dobrze, serce leczę - jak nigdy mam dawke leku 2xwiekszą niz mój ojciec po udarze i z przewlekłym i ogromnym nadcisnieniem.
Sąsiad...u nas w bloku jest taka młodzież - chłopaki po ok.25 lat - kawalerzy. Praca i piwko, piwko i praca. Ja im czasami stawiam 4 piwka, a oni meble wnoszą, wegiel wniosa do piwnicy, a tym razem przyniesli grzybków i jeszcze przyniosą. Nie wołaja kasy, ale ja kupie 4 browarki i wszyscy szczęśliwi...
Sąsiad...u nas w bloku jest taka młodzież - chłopaki po ok.25 lat - kawalerzy. Praca i piwko, piwko i praca. Ja im czasami stawiam 4 piwka, a oni meble wnoszą, wegiel wniosa do piwnicy, a tym razem przyniesli grzybków i jeszcze przyniosą. Nie wołaja kasy, ale ja kupie 4 browarki i wszyscy szczęśliwi...
- ancyk33
- 200p

- Od: 7 sty 2013, o 18:20
Nie ma to jak sasiedzka pomoc ,bezinteresowna
Ale przyznaje ze ja tez czesto korzystam z takiego rodzaju pomocy tylko z taka roznica ze nie za piwko tylko za naleweczke ale o smakach i gustach sie nie dyskutuje