Rudas śliczny
Mój wiejski bałagan.
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój wiejski bałagan.
U mnie jeszcze aksamitki stoją, więc na razie przymrozku nie było. To dla mnie dobra wiadomość, bo ogrzewanie jeszcze nie działa
Może dzisiaj.
Rudas śliczny
Z przyjemnością widziałam, że Futro znów kudłate, a pozostałe zwierzęta na straży. Rośliny chwytają za oczy, a zwierzęta za serce 
Rudas śliczny
Dorotko, już postanowione
Rudy zostaje. Cała kocia ferajna go zaakceptowała, a my po porostu nie możemy oczu od niego oderwać
Jest ciudo!!!!
Ewcia, no w końcu się odezwałaś. Już pomyślałam,że nie chcesz do mnie zawitać
A to takie miłe, po dwóch miesiącach znowu być wśród swoich
Ewuniu zastanawiam się, czy w takim tempie szybciej nie dorobię się schroniska na Zagórku, niż wycacanego ogrodu

Ewcia, no w końcu się odezwałaś. Już pomyślałam,że nie chcesz do mnie zawitać
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Eeee tam , jak go zobaczyłam , wiedziałam ,ze tak bedzie
Jest przecudny
Ja nie wiem czy to reguła , ale jak zauwazyłam , te podrzucone koty strasznie sie przywiązuja i chodza potem za człowiekiem jak pies...ta moja mała czarna wcale mi z kolan nie schodzi...jak cień za mna wszedzie podąża
Jest przecudny
Ja nie wiem czy to reguła , ale jak zauwazyłam , te podrzucone koty strasznie sie przywiązuja i chodza potem za człowiekiem jak pies...ta moja mała czarna wcale mi z kolan nie schodzi...jak cień za mna wszedzie podąża
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Dobrzy ludzie Ci dopomogą
Podrzucą trochę zwierząt.
Bardzo powoli wyłaniam się z niebytu, choć do końca zamieszania jeszcze daleko. Zaczynam częściej zaglądać na forum i do znajomych ogrodów.
Bardzo powoli wyłaniam się z niebytu, choć do końca zamieszania jeszcze daleko. Zaczynam częściej zaglądać na forum i do znajomych ogrodów.
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Tak przeczuwałam, że nie oddasz tego rudego cudeńka
Gratuluję nowego członka rodziny
Ja też mam psinkę przybłędę, wzięłam takie brudne, strasznie chude i bardzo chore chodzące nieszczęście spod balkonu i już została
I nigdy nie żałowałam i nigdy bym nie oddała 
Ja też mam psinkę przybłędę, wzięłam takie brudne, strasznie chude i bardzo chore chodzące nieszczęście spod balkonu i już została
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Anetko, przesyłka dotarła
, ledwo ją na podwórko wtargałam, bo kurier pod bramą mi zostawił. Tak go poprosiłam, bo nie było mnie w domu.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Witaj! Wpadłam, aby nacieszyć oczy pięknymi kwiatkami i barwami. U Ciebie już był przymrozek? Niesamowite, u nas jak na razie temperatura w nocy +6stopni , a w dzień wczoraj i dzisiaj o 15:00 na termometrze w słońcu było 43 stopnie .
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Anetko, a może masz jakieś nadwyżki roślinek- chętnie kupię lub wymienię.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- irminka

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Chciałam o kwiatkach, ale ten Tygrysek...cudo, jest tak pięknie rudy jak moja kotka, ale pyszczek ma inny. Kochany, ma szczęście, ale Wy też 
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
Anetko śliczne to wasze maleństwo a jesienny ogród cudo 
sangwinaria dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Zawsze przyjemnie jest ogrodnikowi, gdy ktoś pochwali jego pracę
Monia, tak to już jest,że niektórzy nie przejdą obojętnie obok zwierzaka potrzebującego pomocy. I to jest piękne i budujące.
Bogusiu, a jakie roślinki Cię interesują? Możemy się powymieniać
Irminko, miło, że mnie odwiedziłaś. Czy nadal jesteś zainteresowana miniaturową dziewanną. Podesłać Ci teraz, czy na wiosnę?
Agunia, maluch tak jak pisałam podbił nasze serca i będzie mam nadzieję mu u nas dobrze
Monia, tak to już jest,że niektórzy nie przejdą obojętnie obok zwierzaka potrzebującego pomocy. I to jest piękne i budujące.
Bogusiu, a jakie roślinki Cię interesują? Możemy się powymieniać
Irminko, miło, że mnie odwiedziłaś. Czy nadal jesteś zainteresowana miniaturową dziewanną. Podesłać Ci teraz, czy na wiosnę?
Agunia, maluch tak jak pisałam podbił nasze serca i będzie mam nadzieję mu u nas dobrze
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
A gdzie Ty mieszkasz może ja się wybiorę na te maślaczki ,ojej może już do Ciebie pisałam 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Cześć, sorry znów zajrzałam raz i przepadłam ale tym razem to ja byłam bez neta odcięta od świata przez awarię.
A tu się dzieje, nowy członek rodzinki. Zupełnie taki jak mój, który nie przeżył przeprowadzki bo go sąsiad
Śliczniusi, mój nazywał się Rubi i chodził własnymi ścieżkami co go niestety zgubiło. Muszę poszukać fotek z nim i z Goldenem, tak fajnie razem wyglądali
Wspomnienia wróciły 
A tu się dzieje, nowy członek rodzinki. Zupełnie taki jak mój, który nie przeżył przeprowadzki bo go sąsiad
Śliczniusi, mój nazywał się Rubi i chodził własnymi ścieżkami co go niestety zgubiło. Muszę poszukać fotek z nim i z Goldenem, tak fajnie razem wyglądali
Elu, Zagórze położone jest koło Radomska....to tę działkę pokazuję na fotkach. A na stałe mieszkam w Piotrkowie Tryb. I tak sobie jeżdżę z całym zwierzyńcem w weekendy na Zagór, a w tygodniu stajemy się mieszczuchami
co nikogo niestety nie cieszy, zwłaszcza koty.
Jolu, wpadaj i odwiedzaj mnie jak najczęściej
Wiem, coś o braku dostępu do netu. Ćwiczę to przez dwa miesiące wakacji i każdy weekend
A Rudy został przyjęty do stada i zostaje z nami

Jolu, wpadaj i odwiedzaj mnie jak najczęściej
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan